tirsdag 22. februar 2011

7 års ulykke og vel så det...


Ulykkesfuglen reiv ned det store speiet på veggen til Merethe i natt. Det gikk i tusen knas og Guro forsvant opp i senga til Merethe. Ikke snakk om at hun skulle ned på golvet i senga si igjen nei. Så nå har i allefall hun 7 års ulykke, om det ikke bringer ulykke over alle oss andre også som bor her. Men stort verre enn det er skal det vel mye til at det blir... får jeg håpe i allefall.

Guro skal ha MH test i mai, så håper at lykken har snudd seg til det i allefall. Får se på terminlista om det er noen utstillinger før NKK Drammen. Blir en rolig utstillingsvår i år i og med at vi skal til syden. Dyrt nok med fem stykker på hotell, særlig når det er endel både krav og forventninger til en vellykket ferie. Ymtet frampå om rusletur på stranda for Leif, men da fikk jeg bare beskjed om at jeg ikke skulle ha for høye forhåpninger.

Jeg har fått ja av Eirin og Hans Ole til å bruke Truls på Lady når hun får løpetid, men i og med at han bærer alle tre fargene så har jeg bestilt meg en gentest på nettet. Kjekt å vite om Lady bærer alle tre også, for da må jeg finne en annen far. Har ikke noe ønske om å lage gule valper. Når jeg først var inne der så bestilte jeg en til Mounty også. 

Bare det blir bart så skal blodsportreningen settes i verk. Forhåpentligvis så kan jeg melde på både Guro, Vesla og Mounty på blodsporprøve i år. Av utstillinger så prioriterer jeg NKK utstillinger, så får vi se hvor det bærer henn iløpet av året.

I kveld ble det en hard skitur på jordet. Happy er ikke helt på skinner når det gjelder skigåing, hun liker å tråkke på skiene mine og på stavene. Det begynner å bli bedre når vi går når det er lyst, men i kveld i mørket var det ikke enkelt nei. Hun var litt drug når hun kom, men det har bedret seg nå. Det er enklere å holde vekta når en går over til voksenfor isteden for valpeforet. Happy har slått seg bra til ro i bingen sammen med de andre når jeg er på jobb. Ada og Malin er inne, selv om Mounty ikke gjør noen tilnærminger ennå som jeg ser så kan en aldri vite. Bare det blir litt fint vær til helga skal jeg prøve å få tatt noen bilder av både han og Happy.

Håper mange av dere har satt av datoen 10. april 2011 kl 1200 for å komme hit på Valpetreff! Blir grilling av pølser eller annet dere synes passer på bålet. Godt hummør og hunden, så ordner jeg at det blir fint vær!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...