onsdag 23. februar 2011

Fridag og ridetur


 For en herlig dag, klikk for å se flere bilder...

Dagen startet med at jeg kjørte jentene på skolen. Merethe er blitt bedre i beinet sitt, for nå har hun kastet krykkene helt. Det tar nok en god stund før hun er helt bra, så litt halting må hun nok regne med  en god stund til. Så etter vinterferien som er neste uke er hun nok litt mer i siget som tidligere regner jeg med.

Jeg måtte ha noe hønemat så jeg dro til Hønefoss etterpå, kikket litt i noen butikker og jammen fant jeg meg ikke to bukser gitt. Det var ikke verst, men jeg trengte dem for i det siste har jeg kastet endel bukser som er blitt sunde. Enten har glidlåsen skjært seg eller så har dem revnet. Mens jeg var i butikken så ringte Kristine for å høre hvordan det gikk med vesle jenta si. Måtte nok sjekke tilstanden før dem drar til syden på fredag.

Ved 11 tiden hadde jeg ryddet bort varene og tatt meg en tebriks med skinke og ost. Så dro jeg til Tone Lise for å kose meg med Knerten et par timer. Det var 15-16 kuldegrader, men i sola var det nok litt varmere, men ikke mye. Lettere snødriv var det, men vi salet på ute fordet. Knerten storkoser seg med meg, han legger hodet inntil meg når jeg børster og klør han litt under haka. Han er så flott gutt å ha med å gjøre, bare snill og grei han.

I dag ble det en liten galopp også så Blesa skulle få strekt ut ryggen sin litt. Han holdt ikke travet så lenge i dag som han gjorde på forrige tur. Nå slo han over ganske fort for å prøve å ta igjen gamle madammen. På med dekken og litt foring av høy til hestene før jeg måtte i bilen for å plukke opp Merethe på busstoppet. Etter hvert så ble det middag i dag også, og en liten bursdagsfeiring hos mamma og pappa. Mamma hadde bursdag på mandag egentlig, men siden jeg ikke hadde kjøpt noe gave ennå og hun absolutt ikke skulle feire noe som helst. Så da Leif kom overraskende hjem i ettermiddag tok vi en tur bort for litt krokanis og sirupskake. Jeg  hadde kjøpt klokkeradio med prosjektor, så nå har dem klokka i taket hele natta.

Jeg skulle ha vasket litt, men det skippet jeg i dag. Får heller ta det i morgen så kanskje det holder seg reint til til helga. Merethe skal prøve seg på hesteryggen på lørdag, en liten tusletur med Tone Lise så hun får gått seg til litt igjen.

Nå har jeg samlet litt egg en stund, så i ettermiddag startet jeg rugemaskinen. Blir litt spennende å se hvor mange kyllinger som blir klekket om en tre ukers tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...