lørdag 19. februar 2011

NKK Bø i Telemark

Det er en egen ro over verden når en står opp halv fem en lørdag morgen... og en lurer like mye hver gang klokka ringer på en slik ukristelig tid på døgnet.


Sognafarets Lord of Kilianjaro "Chan"

I går var jeg på Hamremoen for å plukke opp Happy som var påmeldt utstillingen i dag. Hun var kjempeglad for å seg meg, hoppet og spratt så jeg fikk en ordentlig flatvelkomst! Da vi kom hit fikk hun seg en real irettesettelse av Malin, og litt smått av de andre. Så i dag var det dynamikk i flokken igjen, for da hadde hun funnet sin plass. På utstillingen i dag så satte hun halvbroren Chan på plass, så hun vet absolutt hva hun skal finne seg i eller ei ser det ut til.



Sognafarets Black Plymouth Savoy "Lady"

Det var Chan som var først ute i ringen i dag med dommer Børge Espeland. Litt uvant med de nye betegnelsene på kritikken og på sløyfefordelingen. Blir nok delt ut betraktlig flere blå sløyfer framover enn det vi har vært vant til tidligere. Nå er jo blå sløyfe en "very good" hund. Både Chan, Happy og Guro fikk "very good" i dag. Lady reddet Sognafarets ære med å få "excellent", men ingen CK eller plassering.


Sognafarets Romance in Nice "Happy"

Happy var noe bedre å stille i dag, men måtte ha godbiten i snuta hele tiden ellers så satte hun seg med en gang. Så det trengs noe trening på det. Nå skal hun være her i 3 uker for Kristine skal til syden, så da blir hun nok bra tenker jeg. Da må bare Kristine følge det opp når dem kommer hjem. Kritikkene ligger på planer sånn som sist.


Merethe var med for å ta noen bilder og hjelpe meg om det skulle kollidere med Guro i ringen. Siden hun fortsatt humper rundt på en krykke, så hadde jeg aliert meg med Lene og Hilde for å handle dem om jeg ikke rakk tilbake. Det gikk kjempegreit, så det var ikke noe problem. Telemarkshallen er veldig grei å være på utstilling i. Kunstgress i hele hallen og godt og varmt.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...