søndag 20. februar 2011

Vinterstemning

Skjønner ikke hva folk mener jeg når dem sier at dem er lei vinteren!
Klikk for å se flere bilder fra en nydelig skitur i dag...

Glad jeg takket nei til barnedåpen vi var bed i i dag. Med -26 kalde grader og strålende solskinn så frister det mye mer med en skitur utpå dagen enn å sitte inne og dytte i seg masse mat. Tror hundene satte pris på det også, for noen langtur ble det ikke i går etter at vi kom hjem fra utstillingen.

Happy har funnet sin plass og storkoser seg med de andre. Hun har virkelig blitt en stor jente og leiker både med den ene og den andre. Etter et par timer ute i dag så var det godt å komme inn igjen til vedovnen. Selv om temperaturen går sakte, men sikkert oppover og nærmer seg en -10-15 grader utover dagen. Er det godt å komme inn og kose seg resten av dagen.

Skulle egentlig hjulpet Tone Lise med noe høylemping i dag, men "stalljenta" innfant seg langt om lenge så da slapp jeg. I morgen er det tidlig opp og på jobb igjen, mangler littebitt motivasjon for det kjenner jeg. Motivasjonen har vel egentlig uteblitt siste uka, så det er vel bare å håpe på at den kommer tilbake utpå våren engang kanskje...

Mounty tar ingen notis av at både Ada og Malin har løpetid, så da er dagliglivet ganske uproblematisk på den fronten. Så litt på noen hannhunder i går på utstillingen, så nå er pappa'n til Malins neste kull til høsten/vinteren ferdig planlagt. Jeg har fått lov til å bruke Aniaras Marco Polo på henne. Han er en flott hund med gode egenskaper. Han hadde fult fokus på meg når jeg hilste på han utenfor ringen, selv om premieringen i går ikke var all verden, så har han nok av andre premieringer å vise til.

Driver å leiter etter en hanne til Lady som har hatt valper, for siden hun gikk tom med en som ikke er brukt i avl før så er det greit å finne en som har bragt sine gener videre tidlkgere. Men ikke for mange kull tidligere! Ikke enkelt for han skal være bra og ha det lille ekstra samtidig. Utpå sommeren så får jeg vel begynne å kikke litt på partner til Guro også... spennende tider framover.

Sist uke hadde Patran besøk av ei klassevenninne, hun var tydligvis ikke vant til å kunne spise godteri i uka. For det fikk hun ikke lov til fortalte hun. Hæ får du ikke spise potetgull? undret Patran. Nei hun fikk ikke det. Etter to sekunder for å døyve informasjonen kom det friskt fra Patran. Velkommen til min verden!!! Det var da jeg måtte snu meg å gå en liten tur på kjøkkenet før jeg kunne le for meg selv.

1 kommentar:

  1. Hærlig vinter og flotte bilder..;-)) å eni med deg, i februar skal vi ha vinter, de som mener noe annet må flytte på seg...;-))

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...