fredag 18. mars 2011

11 kyllinger så langt

Nå har det kommet 11 kyllinger, tror ikke det blir flere...
Det er ikke flere egg som har sprekker eller hakk, så det er ikke sikkert disse eggene er befruktet. Over halvparten av eggene klekket, så dette er stor framgang fra sist i allefall.

Etter jobb i dag så handlet jeg kyllingmat hos Nina og hentet Ekko for å ta han med meg hjem. Tone Lise skulle i begravelse og på jobb etterpå, så da hadde det bitt så lang tid for han å være alene. Han var ute og leika med jentene etter at dem hadde fått maten sin. Når jeg hadde spist løvsteik og pomesfrites til middag så samlet jeg troppene for å ta noen runder på jordet på ski.

Etter snøfallet i natt så var det yppelige skiforhold på jordet, hundene løp som ville og alle ville være først. Ekko storkoser seg med jentene sine. Særlig Vesla er grom. Men når hun drar på rundt skiløypa så klarer han ikke å holde følge rundt. Hun er helt rå på fart.

Ved åttetiden så kjørte jeg Ekko hjem igjen og bærte vann til hestene, så i kveld kan Tone Lise bare slappe av og kose seg etter jobb. Bare lade opp til morgenrideturen vår i morgen tidlig før hun skal på jobb igjen. Blir herlig dag i morgen tror jeg, får ta med hundene på skitur på jordet etter rideturen. Skinner sola, så blir det vel pølsegrilling på bål også...

Oppsummeringen fra Krokstadelva er at Mounty trives kjempebra og suger til seg alle de nye inntrykkene. Både på besøk i stallen og sightsing rundt kjøpesenterene. Dette har han virkelig godt av. På tirsdag kommer han hjem igjen. Da er  han nok sliten av alle inntrykkene tenker jeg!

1 kommentar:

  1. Ja,ja..., noen som har påskekyllingene i boks..., nydelige skapninger...;-)))

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...