søndag 20. mars 2011

Bittelitt sliten ja...

Hest, hund og hest igjen... sånn er det når en har lovet seg litt bort...
I går kveld ble det bestemt at vi skulle ta oss en tur til Ådalen til Heidi og hestene igjen. Så i flott solskinn så dro vi oppover for å sale opp og dra på tur. Jeg gikk mens de andre rei på hester. Greit å være litt mobil når Patran rir selv. Patran storkoser seg for da får hun ri alene på ponnien. Merethe var oppe på hesteryggen igjen også, til og med på Ellevilla som hun falt av for et par måneder siden. Det var strålende solskinn så vi fikk solet oss bra og fant ut at vi fortsatt hadde littebitt for mye klær på oss. Det ble 1,5 times tur lengs veien fra Skollerud og forbi Hallingby før vi snudde for å gå oppigjen.

Så var det hjem for å spise litt mat, før hundene måtte få sitt. På med skier og gå en times tid på jordet. Hundene løp og koset seg og det var slett ikke opptimalt skiføre når det er så mildt som nå. Lugger litt i nedoverbakkene, men det ble de sedvanlige 3 rundene i åttetallet. På fredag hadde jeg lovet Patran tur på Knerten i dag for at jeg skulle få meg en langtur på lørdag. Så var det bare å holde ord da. Gode mødre gjør vel det, gjør dem ikke? Når hun skal ri så måtte jeg atter ut å gå. Vi var ute en times tid, så nå har i allefall hun fått hestedosen sin for noen dager.

Jeg kjenner at jeg er rimelig sigen etter å ha vært ute i aktivitet fra kl 11 i dag tidlig til nesten halv sju i kveld. Har bare vært inne for å spise. Skal bli godt å komme på jobb igjen i morgen så jeg får slappet av litt igjen. På tirsdag kommer Mounty igjen, det skal bli godt. Det er tomt når det mangler en i flokken. Kyllingene vokser og trives, den ene har så smått begynt å få noen fjær på vingene. Det er synd dem utvikler seg så raskt. De kunne vært små lubne nøster litt til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...