tirsdag 15. mars 2011

Galopp i måneskinn




Praktfull soloppgang på vei til jobb i dag!

I kveld koset jeg meg på tur med Go'gutten. Etter jobb så var det middag og lekser med Patran. Så kunne jeg kose meg på tur! Jeg hadde ikke sett siste meldingen til Tone Lise, så Kenneth kom med Lady og Malin så dem kunne få være med på ridetur. Ekko er helt i 100 når han får være med på ridetur, så det er greit at jeg har med et par hunder for litt avleding.

Knerten røyter noe inmari om dagen, så det er tydelig at det er våren som har kommet på dem. Vi tok turen helt opp på Casinotoppen i dag. Og med litt jogging så brukte vi ikke mer enn litt over to timer opp og ned. Etterhvert så begynte det å mørkne, og månen kom opp over skaukanten. Med fem seks kuldegrader så var det strålende føre for galopper innover i skauen. Hestene storkoser seg og hundene holder bra følge innover.

På vei tilbake så vet jeg ikke helt hva Lady hadde tenkt eller ikke tenkt, men hun gikk så Knerten snublet i henne, men han hevlet seg rundt for ikke å tråkke på henne. Løftet beinet over henne og fortsatte i sitt tempo som om ingen ting hadde hendt. Godt å være på tur med flotte hester som ikke lar seg vippe av pinnen om noen smetter mellom beina på dem.

Siden det ble lang frisk galopp opptil flere ganger i kveld, så fikk dem på seg dekken i natt. Ikke godt å stå ute med svett pels uten noe over seg. Til vinteren må jeg kjøpe et vinterdekken og skulle kanskje hatt ett regndekken til å ha over ulldekkenet. Kan jo ikke ha flott vær hele året, men dem har en låve å gå inn i med halm på golvet, så det er ikke synd på dem.


Da er det godt å ha tørr fin siloball å kose seg med utover kvelden for dem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...