mandag 14. mars 2011

Man kan ikke hvile på laurbærene



Snille jenta mi hadde tatt med hundene på jordet før jeg kom hjem fra jobb i dag. Siden Patran skulle på speider'n og grille pølser i dag, så ble det pølser på oss andre også. Noen ganger må man ha det litt lettvint. Hundene fryder seg med snø, og til sommeren blir det like mye aktivitet i elva... skulle nesten vært hund.

Jeg måtte sjekke Go'gutten min i dag også selv om han ikke skulle brukes. Tone Lise har fikset ny siloball til dem, så nå trenger jeg ikke innom å dele ut høy når jeg kommer hjem fra jobb. Når hestene hørte bilen som kom så stilte dem opp ved porten. Dem fikk en god kos begge to, men Knerten gikk for å spise mat etter en stund. Skikkelig kosegutt som liker godt å bli klødd bak ørene. Da står han helt rolig. Nå har han begynt å røyte skikkelig, så jeg får se å få tømt kjelleren for tomflasker så jeg kommer inn i den andre kjelleren og hentet noen av børstene mine. Utrolig hva man har samlet på i av utstyr en har handlet til ulike hobbyer opp gjennom tidene.



Mounty takker for alle gratulasjoner etter seieren i går.



Ettersom det kom noen centimeter nysnø i natt så blir det nok flotte skiløyper i morgen kveld tenker jeg, så etter jobb blir det skitur på hundene. Når Patran er i seng tenkte jeg at jeg skulle ta meg en måneskinnstur med Knerten. Det er jo spådd fin sol på dagen og da blir det nok litt måneskinn om kvelden. Det får holde med en tusletur, så blir det en hardtur på onsdag når jeg har fri!

I kveld stoppet jeg rugemaskinens rugging, så nå er det bare å få opp fuktigheten og vente et par dager før klekkingen starter. Spennende å se hvor mange egg som det er kyllinger i. På onsdag så er planen å ta oss en tur ned til Mette og Grimm for å sosialiere Mounty litt på hannhunder. Han skal være igjen noen dager der, så han får litt "bydose". Kjekt med venner som bor sentralt. Tar med noen sekker med gulerøtter til hesene, så slår vi to fluer i en smekk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...