onsdag 16. mars 2011

Mounty på sosialiseringstur

Selv om det ble sein ridetur i går kveld så var vi oppe på hesteryggen igjen kl 9 i dag tidlig. Må jo opp om morgenen så en får gjort noe om dagen.



Selv om det hadde vært mange kalde grader i natt, så det var godt vi la på dem dekken i går kveld, så steika sola rellativt tidlig i dag.



Når Knerten får av seg sal og biksel så er det full rulling. Han stor koser seg når han er på tur og får løpe litt innimellom. I dag gikk turen helt innerst i Heggelia, rei en tur innom huset som Kenneth driver å snekerer på der også.


Varme svette hester damper etter bruk når det er noen kuldegrader. Etter rideturen i dag så dro jeg og jentene for å handle mat og ikke minst pante tomflasker. Etterpå skulle vi til Mette i Krokstadelva for å hente to sekker gulerøtter til hestene. Fant ut at Mounty kunne trengt litt "byliv", så han ble igjen der for noen dager. Blir overgang for han å forholde seg til et annet miljø enn her hjemme. Bor jo ikke direkte sentralt så han får hilst på nye fremmede mennesker hver dag.

Nå er det dag 21 for eggene i rugemaskinen og i kveld var det begynt å bli hakk i ett egg. Det piper inne i rugemaskinen så det blir spennende å se hvor mange kyllinger som er klekket i morgen tidlig...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...