lørdag 12. mars 2011

Ridetur i solskinnet

Klikk for å se flere bilder...

Siden Patran var bedt i akebursdag i dag, så kulle jeg og Tone Lise ta oss en skikkelig langtur i skauen i dag.  Vi dro innover Gardhamarmarka innafor saga, en runde rundt og kom igjen over Monsemyr og ned ved Saraplassen. Knallsol hele veien og der det var litt oppoverbakker så var det fint trav innover. Etterhvert som vi nærmet oss toppen ved Monsemyr så ble det en lang og forholdsvis frisk galopp på begge hestene. Innen vi var nede igjen så var hestene helt våte av svette fra topp til tå. Da er det godt at vårsola virkelig varmer i låveveggen så de slippe å ha på seg dekken. Da kan de rulle seg alt de orker, noe de gjør til gangs.

Først på dagen hadde jeg en runde med hundene på jordet for å ta noen bilder av dem. I og med at Merethe hadde lovet å ta dem med på tur når jeg hadde dratt. Det er så mye bedre når sola skinner og det går mot vår, da ser en lyst på livet og overskuddet bobler.

I morgen er det Mountys første utstilling, så da er det bare å stå opp tidlig for å dra til Biri på valpeshow!



Sognafarets Lady Sierra Morena "Tiril" dumpet inn på mobilen min i dag. Pøblen i fra nord! Blir spennende å få se henne igjen, bare jeg får suset meg nordover til sommeren regner jeg med. Neste års ferie har jeg lyst til å få lånt meg en bobil og dra til Lofoten en tur. Innom sunnmørsalpene og se mye vill og vakker natur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...