søndag 17. april 2011

Barnefri


Dagnene går i ett snart, men dem nytes i lange dag. Data er noe av det som blir nedprioritert for min del i allefall. Kort oppsummering, fredag så var det jobb og vedkasting på ettermiddagen. Lørdag var det husvask, for med seks hunder så blir det litt grus inne på gulvene gitt. En tur ned til elva ble det på hundene


I dag derimot så forsvant Patran med Leif på lastebiltur til Sauda og skal være borte til i morgen, så jeg fikk brått barnefri. Det ble en langtur på hundene helt inn til Tolvputt. Det var litt bløtt til tider, men så si all snøen var borte, så nå er det bare å finne fram blod og legge litt spor om dagen. Blir nok et spor eller to i påsken.


Jeg dro innom og hentet mineralbøtta jeg kjøpte til hestene i dag før jeg dro til Heidi og Morten. Når jeg ikke fikk igjen betalingen for Knerten som jeg hadde betalt en uke på forskudd fordi hun var helt blakk, så kan jeg være litt smålig å ta med meg bøtta jeg har betalt for. Heidi har mye mer bruk for den enn meg.

Vi tok med Princess og tømmekjørte litt i dag også. Det går bare bedre og bedre, så vi gikk helt bort til Grendehuset i dag. Det kom noen biler også, men hun brydde seg ikke om det i det heletatt. Både volter og åttetall gikk glimrende, det var ikke mye jeg måtte korrigere i dag. Et par ganger til nå så kan jeg gå ved siden av Heidi med leietauet tenker jeg. Det blir spennende å følge utviklingen hennes.

Etterpå tok vi oss en velfortjent ridetur på Ellevilla og Veslegutt. Han var litt tullete i dag og småredd for biler, selv på lang avstand. Godt en er litt sprek i armene så en klarer å håndtere disse kiloene uten å dette i bakken. Godt påsken bare så vidt har begynt, for dette blir bra tror jeg. Skal ha meg en ridetur på Stall Myhre før påsken er over også. Nå er det bare jobb i morgen, så skal jeg bare slappe av i en uke!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...