onsdag 20. april 2011

Første fridag

Endelig godt og varmt...
Jeg jobbet både mandag og tirsdag, så det var godt å ta påskeferie i dag. Jeg og Patran dro til Hønefoss og handlet litt mat til påske og fikk brukt opp noen gavekort før dem gikk ut på dato. Nye klær til både meg og henne, så nå kan sommeren komme. Det var steikende sol, men kom noen skyer når vi kom hjem så da var det plutselig ikke noe solesegvær lenger.

Hundene trengte tur, så vi gikk ned til elva for å teste svømmeferdighetene. Ja ikke mine svømmeferdigheter da, da må det nok bli noen grader varmere i vannet. Hundene storkoset seg, og det endte opp med et ufrivillig bad på Guro. Hun ble litt for ivrig nære kanten og plutselig så pluppet hun i elva. Litt slukøra, men kom seg da opp igjen.

På ettermiddagen kastet jeg inn ved i skjulet. Det virker som alle de andre i huset tror veden kommer inn i skjulet av seg selv, men det gjør den ikke. Når minstemann var i seng så var det å sette seg til dataen og jobbe et par timer. Håper på å bli ferdig iløpet av påsken i allefall. Regnskap er ikke gøy når en har ferie, men må man så må man. Har en misstanke om at det blir et skikkelig skippertak i kveld, så jeg kan ha noen dager helt fri.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...