tirsdag 26. april 2011

Mounty i byen


Siden Merethe skulle på Helgelandsmoen for opplæring på moped til mopedførerbeviset så tok jeg og Patran med oss Mounty på bytur. Han begynner å bli stor gutt nå og trenger absolutt nye utfordringer. Siden Mounty er "Patran sin", så fikk hun æren av å gå med han.


Det var ganske stille i byen i dag, bar litt preg av at påsken er over og de fleste tilbake på jobb virket det som. Få hunder som skulle passeres og lite utfordringer ellers. Han var helt enestående å ha med seg, tuslet bare ved siden av i slakt bånd hele turen. Skulle ikke tro at han hadde gjort annet i hele sitt liv.


Tilbake mot bilen igjen, før vi var innom på Felleskjøpet og kjøpte billige stemorsblomster. En kosetur i byen for alle sammen, og ekstra kos ble det da vi stoppet for å kjøpe softis med krokanstrø. Nam nam

På ettermiddagen så ble det en tur i skauen med alle sammen, Patran var på hvitveisjakt, men alle hadde lukket seg for kvelden. Får satse på at vi rekker en tur litt tidligere på kvelden i morgen. Men det spørs. Når Patran kommer fra skolen i morgen så er det på tide med vaksinasjon av Guro og Vesla. Da skal Vesla sjekkes om kneet er blitt bedre, om kneskålen har festet seg etter all treningen i variert terreng. Guro skal HD og AD røntges og sjekke sine knær. Er alt OK så er det bare å se seg om etter en flott hanne som kan brukes som pappa. Så det er spennende nå før resultatet foreligger!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...