mandag 18. april 2011

Påske, men ferie blir det på onsdag.

Skikkelig vårstemning, klikk for flere bilder...

Jeg måtte jobbe i dag, og ikke bare en ordinær dag, men overtid. Gleder meg til vi blir ferdige med å få det oppkjøpte firmaet inn i regnskapet. Snart ferdig med januar, så da er det ikke så mange månedene igjen. Blir nok en god del overtid framover er jeg redd. Når sola skinner så sitter vi ute å spiser lunsjen, når jeg kom hjem satt vi på verandaen og spiste kylling og salat med fersk loff.

Da er det godt en har ei flink jente hjemme som order i huset og vasker klær, lufter hunder og ordner opp når jeg er borte. Minstemann var med pappa'n sin på jobb, så da kan jeg jobbe med god samvittighet. I morgen får jeg hundemat, og sydenturen er betalt, så nå kan det vel ikke bli bedre på en stund...

Skal bli godt å få ferie på onsdag og i og med at jeg har jobbet i dag og i morgen så forlenger jeg påsken med fri på tirsdag som skolen også har. Siste feriedagen tar jeg fredagen før vi drar til Samos regner jeg med. Herlig! Kyllingene har blitt ganske store, så i slutten av påsken så blir det en tur opp i hønsehuset tenker jeg. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...