tirsdag 12. april 2011

Regnvær


Ja en kan ikke ha sol bestandig, og det var egentlig godt med regn i dag. Siden vi har tatt over ett nytt firma så er det mye jobb med overgangen med regnskapet og for å få det hele i boks. I går jobbet jeg fra 7 til 18 og det ble det jammen i dag også. I morgen har jeg egentlig fri, men skal jobbe fra 7 til 12 da må jeg hente Patran.




På torsdag så skal Merethe innkassere premien sin fra fotokonkurransen, en flytur med helikopter! Siden jeg ikke har fått noe klokkeslett, men bare datoen så må jeg være ajour med alt jeg skal til enhvertid. For det kan jo hende det blir midt på dagen på torsdag. Da drar jeg fra jobb noen timer!

Det er så koselig med alle tilbakemeldingene jeg får om hvor koselig valpetreffet har vært for dem som kom en tur. Takker for alle tilbakemeldinger, da vet en at en kan arrangere treff til neste år også. Forhåpentligvis så blir det et valpekull til sommeren, om Lady finner det for godt å være mor. Da blir det mange ordentlige valper på det neste treffet. Stakkars Mounty lå rett ut etter søndagen og bare sov, leiter på for sånne småtasser.

Neste uke er det påskeferie, da skal jeg bare kose meg hjemme! I morgen skal jeg til Heidi for å hente kyllingene som er klekket i barnehagen til sønnen hennes, så da blir det små gule nøster her igjen.





1 kommentar:

  1. Så flink du er Lillian :) er jo kjempe hyggelig med kenneltreff, er sikkert noe alle setter pris på. Neste år SKAL jeg komme, uansett hvor i verden jeg befinner meg ;)

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...