fredag 8. april 2011

Valpetreff på søndag

Skautur i mild storm i ettermiddag, klikk for bilder...
Ikke særlig koselig å skulle trimme hunder i ettermiddag, men i skauen gikk det ann å gå sånn nogenlunde uten å blåse bort. Det hadde blåst overende to trær iløpet av de siste dagene, så nå får jeg håpe det har blåst fra seg til søndag. Kan ikke grille pølser på bål i svak storm heller!

I dag fikk vi champagne og kake på jobben! Vi ble FamiQS sertifisert i går, som første firma i Norge innen forindustrien. Kjempekos og mange flotte ord fra sjefen. Nok å henge fingrene i framover, for nå nærmer det seg faktisk overtakelse av det firmaet vi kjøpte før nyttår. For å få full oversikt så skal hele regnskapet føres i vårt system for de passerte 4 månedene av året. Jippi, her blir det nok overtid framover!

Jeg bestilte time for EU-kontroll av bilen etterpåske, så da setter dem på sommerdekkene samtidig. Litt kjekt da. Når en får på sommerdekkene så er det skikkelig vår. Jeg får bedre tid enn jeg hadde regnet med framover, for nå har jeg ikke hest lenger. Når en ikke får greie på reglene før en har brutt dem så er det ikke så godt å forholde seg til dem. Ikke visste jeg at en hest ikke kunne brukes når det blås. Hva gjør dem med hestene sine på vestlandet store deler av året da? Skal jeg spørre om lov å ri på en hest jeg betaler for i måneden, så blir ting litt for tungvindt for meg. Har god plass hjemme her jeg, så jeg kan godt kjøpe meg en hest som jeg kan bruke hver dag jeg.

Håper på en opptur i løpet av helga, det løser seg alltid for snille jenter. Hadde ikke før kommet hjem fra jobben i dag før jeg fikk tilbud om en annen hest som eieren var blitt syk... men det kom litt brått på. Dro innom og hentet alt hesteutstyret etter jobb i dag, så det er ikke mye jeg trenger for neste hest. Er for gammel til å krøsse folk jeg altså.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...