lørdag 7. mai 2011

Hjemme alene fest!



Leif sitter på båten hjem fra Nederland, Patran er på hyttetur fortsatt sammen med Mounty, Kenneth jobber så nå har jeg og Merethe "hjemme alene fest!" For å bli ferdig med dette hersens musefirmaet så jobbet jeg og Reidun fra 7 til 17 i dag. Nå mangler det ikke mye, en får gjort mye når en er alene der uten å bli avbrutt av noen som lurer på noe og telefoner. Ikke jobbet vi med Normin heller, så  nå var det full fokus for å bli ferdig. Litt er det igjen så det blir vel kanskje noe føring i morgen kveld. Må innrømme at det er godt å kunne se lyset i tunellen. Den verste jobben er igjen med avstemminger for å få alt til å matches. Blir en liten "årsavslutning" 30.04 for å starte på ny frisk når vi skal ha firmaet helt på egenhånd.



Når jobben nærmet seg slutten i dag så fristet det ikke å hjem for å lage middag. Kenneth skulle jobbe natta, så han tok med Merethe ned til Gjestegården så vi kjøpte oss middag. Det er en sjelden begivenhet her i huset, det er ikke fryktelig koselig å spise i kø. Men det var ikke så mange der så da ble det bra. Når jeg og Merethe kom hjem slappet vi av i kveldssola på verandaen. Hun hadde vært kjempeflink og vasket vekk alt pollenet der, så jeg kunne sitte uten å klø meg i hjel i øyne og nese. Herlig var det.


En skautur med hundene ble det også, for når en har sitti forran pc i 10 timer på jobb er det jammen godt å kunne røre litt på seg til kvelds. Dagen ble avsluttet med en time i badekaret, så litt kos ble det i helga. En ting er i allefall sikkert at jeg skal ikke stå opp før jeg må i morgen tidlig. Leiter litt på å stå opp ved halv seks, seks tiden hele uka, men når det er for en periode så går det. Lengter litt etter ferie jeg nå da. Hørte en værspådom for sommeren på radioen i dag. Flott juni og august, noe labert og kaldt i juli, så det er helt pefekt iforhold til ferien min. 2 uker i juni og 2 uker i august, jobbing i hele juli...

Bildene er det Merethe som har tatt når hun har hatt med hundene i elva i flere dager nå. Sånn er det å ha standpunktprøver og kan ta en tidligere buss hjem fra skolen.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...