tirsdag 10. mai 2011

Hva var premien?

Dagens unger og 2. verdenskrigs assosiasjoner. Patran var med på hyttetur med Bess og når dem dro nedigjen var det frigjøringsdagen. Det som undret meg var at dem ikke hadde snakket om det på skolen. Så Bess fikk endel spørsmål rundt temaet da de så så mange vaiende flagg i bygda. Jo dem flagret fordi Norge hadde vunnet krigen mot tyskerne. "Hva var premien?" kom det raskt fra minstemann.

Jobbing og jobbing, hunder og hunder så dagene går i ett. Pollen og pollen, så nå er jeg rimelig lei og tålmodigheten er rimelig lav. Så nå har jeg startet nedtellingen til sydenturen. Ikke lenge igjen nå, og da er det desto kortere tid å få gjort ting som må være ferdige til jeg går ut i ferie. Må nok jobbe et par timer i kveld også, for denne uka er det lønninger. Det er i allefall noe som er kjærkommet. I dag gikk det meste skeis på jobben, så skulle jeg hjelpe ei med en batteridrevet stiftemaskin som ikke virket lenger. Det endte med at jeg kuttet meg i tommelfingeren så blodet rant. Førstehjelpsskrinet er plassert på toppen av et skap og må egentlig løftes ned hver gang det skal brukes. Så sto jeg der da med en hånd i papir og en hånd til å løfte det ned med, men det gikk ikke for det var alt for tungt og stort. Hun jeg skulle hjelpe greide det heller ikke for hun har gipset hånd etter en brist i håndleddet. Litt lattermilde sto vi der da når vi ikke nådde opp til plaster. Så vi måtte ha hjelp av en mann som var litt høyere enn oss. Jeg er egentlig noen få centimeter for kort til å nå opp til en god del. Bare 5 cm så hadde mye vært gjort, men mamma er 5 cm høyere enn meg og hun sier det samme. En skulle vært noen cm høyere! Så en blir vel aldri "høy nok" kanskje.

Ingen bilder i dag fra turen i skauen. Det skyet så til på ettermiddagen og da blir det så mørkt å ta bilder mellom buskene. Får satse på noen til helga kanskje... I morgen er det spådd regn, det skal bli godt! Nå er det så tørt og brunt at med en regnskur så kommer livet sprettende i naturen, pollen blir skyllet bort og det blir friskt og godt å puste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...