mandag 2. mai 2011

Ingen døde i dag...

Slett ikke verst at det ikke ble noen fjær mindre i dag...

Jeg var innom på Felleskjøpet og handlet stemorsblomster når dem hadde tilbud. Nå er blomstene fordelt i krukker rundt om på veranda og gårdsplass. Riktig trivelig er det å ha noe som blomstrer rundt omkring. Vesla følger med på alt som jeg driver med og når jeg plantet var ikke noe unntak. Stemorene kommer i plastkartonger med 10 og 10 i sammen. Da jeg hadde igjen tre stykker som jeg ikke kunne stappe inn i den store gryta på gårdsplassen, gikk jeg inn i garasjen for å finne en potte fra i fjor som kunne romme dem. Da jeg kom utigjen så var blomstene borte! Kikket litt rundt og hørte knas knas nede ved bjørka. Der lå jammen Vesla og gnagde plastikkpotte på harde livet. Med stemor tytende på hver side av snuta. VESLA!!!! Så uskyldig da, men jammen har ikke de overlevd alle 3. Dog noe fattig på blomster, men jeg har da et håp om at de kommer iløpet av sommeren.

Alergien har sluppet litt taket i dag kjenner jeg, nå er jeg bare litt snufs. Godt at det er bare når det står på som verst at jeg er helt gåen, så om jeg ikke får noe tilbakeslag i vår så har det holdt med snøtt to uker snufs og klø i år. Jeg var jo ikke alergisk før jeg fikk førstemann, så jeg har et håp om at det går over når det er nok år siden jeg var gravid sist... Det er da lov å håpe...

Etter jobb i dag så var det å kjøre Patran på speider'n. Mens hun var der så skiftet jeg hos kyllingene. Når jeg tok ut flisa så stengte jeg de store hønene i utegården, så kyllingene fikk boltre seg fritt inne imens. Merethe hjalp meg med å forevige noen av kyllingene som jeg har klekket selv. Dem har blitt store og flotte, så nå kan dem snart gå sammen med de anddre hønen i hønsehuset. Det begynner å bli trangt i karnappet for dem nå, men dem trenger kyllingfor litt til.

Alle hundene fulgte veldig spent med når jeg tok ut noen av kyllingene, for det blir jo mye finere bilder ute i sola enn inne i det mørke hønsehuset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...