søndag 8. mai 2011

Lamunger


Heidi hadde nydelige lamunger...

Turen gikk til Ådalen i dag for å kikke på lamunger. Nydelige var dem og de storkoset seg med mødrene sine. Hestene får vente med noen ridetur til allergien min gir seg litt. Kjenner det klør i øynene og nesa blir tett, så da er det greit å ikke gni det inn på en måte.

Lammene storkoste seg med hverandre og ikke minst når dem diet søya. Dem ble helt matte i øynene og øyelokkene senket seg. Unger er koslige skapninger! Nå venter jeg bare på at Lady skal få løpetid så det kan bli noen valper her i sommer. Men med min flaks så får hun sikkert løpetid rett før vi skal til Syden så hun er parringsklar da vi er der, men da må vi vel finne på noe lurt. Det blir nok med de to utstillingene som hun er meldtpå i juni, så får vi komme sterkere tilbake til nesteår. Får prioritere Guro og Mounty denne høsten så de får litt grunnlag. Viktig at dem trives i ringen for å få vist seg bra.

Før jeg og Merethe dro hjem var vi innom i Hønefoss og kjøpte softice og litt smågodt. Må jo kose seg litt når en har hatt sånn hjemmealenefest. Kjørebil og spise er ikke så enkelt så jeg tømte liksågodt hele boksen med smågodt i fanget på Merethe. Da fikk jeg beskjed om å spise når jeg kom hjem. Vel hjemme etter turen og turen med hundene, så tømte jeg ut boksen på bordet på verandaen. Hmmm er nok ikke meningen at jeg skal spise smågodt...

Da vi kom hjem ble det en tur ned i havna for hundene, men den avslutning i elva for avkjøling. Til og med Eurasierene vasset uti, så dem var nok varme. Jeg plumpet i elva med det ene beinet, og der var overraskende bra vann, dog ikke bade vann for min del, men jeg hadde trodd det hadde vært mye kaldere! Lettere skyet i dag, så det ble ikke noe soling på meg. Håper det blir litt solvær før regnet kommer for fult på torsdag, eller kanskje det bare er på yr dem sier det? Men det hadde smakt med litt regnvær nå, så plenen har en sjanse til å bli grønn i sommer og ikke bare brun og tørr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...