fredag 6. mai 2011

Oppe før hanen galer


Sognafarets Eye stone in Vienna "Tira"

På ett-årsdagen til det siste kullet mitt så dumpet det ned en hyggelig hilsen fra Nord. Tenk nå er det straks ett år siden Lissie, kennelens stammor, vandret over regnbuebroen. Tiden har gått fort, men samtidig så er det liksom ikke veldig lenge siden heller. Dypt savnet er hun i allefall.

I dag var jeg oppe før hanen gol i hønehuset. På jobb til halv sju og ble møtt av securitas i døra. Alarmen hadde gått i gangen, men det var ikke anntydning til at noen hadde prøvd å komme inn. Siden jeg var førstemann på jobb så var det litt ekkelt, men dem hadde gjennomsøkt bygget og ikke funnet noen så da var det vel rimelig trygt i allefall. Snart i havn med å få inn det nye firmaet i regnskapet, så vi bestemte oss for å gjøre en skikkelig innsats i morgen og bli ferdige. Men en må jo holde Normin ajour samtidig, så det har blitt noen seine kvelder med jobbing hjemmefra også. Ferie nærmer seg med stormskritt også, så da får en ta det med ro da. Tror dette blir en knall sommer jeg, sist jeg skulle til syden ble det knallsommer så da blir det nok det i år også. Men jeg må innrømme at det hadde gjort seg med en dag med øsende regnvær!

På vei hjem fra jobb måtte jeg opp på Sokna og hente Patran i barnebursdag, før vi dro hjem for å vaske hus og ikke minst klær. Merethe hadde vært flink og laget mat til vi kom hjem for Kenneth skal jobbe i natt. Thea er på russetur til Stavanger og Leif jobber i Nederland, så her er det forholdsvis stille i kveld. Pappa tok med seg Patran og Mounty på hyttetur i helga, så da kan jeg skikkelig kose meg med reint hus og nytt på senga.

Hundene har fått sitt i elva i dag mens jeg vasket. I morgen etter jobb så skal det bli en skikkelig skautur. Lady haltat litt etter elveturen i går, men var bedre i dag, men ikke helt bra. Får se det ann og så får hun heller bli hjemme isteden for langtur i morgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...