søndag 1. mai 2011

Snill datter!

Klikk på bildet for å se resultater av dagens fotografering av hundene...
Snille Merethe hjalp meg med å ta bilder av hodene til hundene i dag. Må benytte anledningen når Happy er her. Har ikke vært helt fornøyd med hjemmesiden, så tanken var å bruke bildene der også for å bli mer fornøyd. Så alle hundene måtte til pers.

Ellers er formen litt laber av alt pollenet, rart for det har ikke vært det helt store været i dag. Stort sett skyer og iskaldt. Rart med det når en er vant til 20 varmegrader og skikkelig solskinn, da er det kaldt når en får vanlig vårtemperatur igjen. Første dagen i den siste vårmåneden, så en skal vel ikke forvente at det skal være sommer.

Sognafarets Lady of Sierra Morena fikk en blå på utstilling i dag. Knallfin kritikk, men total mangel på pels. Blir nok bra på utstillingen i Oppdal og Trondheim i sommer, for da er nok pelsen på tur til bake. Nå har både hun og Guri fått seg trening i ringen så det skal bli spennende å følge dem utover sommeren. Spørs om jeg må få stokket til så jeg får kommet med på NKK Trondheim kanskje avlikevel. Sognafarets Lord of Kilimanjaro skal oppover også, så det blir mye pent å se på da. Løpetiden til Lady er også en medvirkende faktor, så det er mye som skal klaffe for å få til alt en har lyst til her i verden...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...