tirsdag 28. juni 2011

En hengekøye til besvær

En hengekøye til besvær...

Det skal ikke være så enkelt å posere for fotografene, men innsatsen skal en ikke klage på. Siste kvelden på Samos hadde vi en fotoshoot av blant annet Kenneth og Thea. For å få en litt romantisk steming så var det endel ideer som skulle prøves ut. Denne hengekøya så ganske idyllisk ut der den sto på stranda, nesten helt nede ved havet. Problemet var at den ikke var videre stabil å komme opp i, eller for den saks skyld komme seg ut av. En god latter forlenger livet ...

I går kjørte jeg mamma til Nittedalen for å besøke tanta og onkelen hennes. Tante Randi har fått Alzeimer, men er ikke veldig hardt angrepet ennå i en alder av såvidt 70 år. Hun ble like glad hver gang hun fant ut at hun var tanta til mamma, selv etter den 54 gangen. Det var kjempekoselig å være der, begge søskenbarna hennes kom også innom moren og faren sin. Mange minner og utvekslinger kom fram. Kontakten med familien har ikke vært så stor de siste årene, for alle har jo nok med seg selv. Men jeg og Siri Mette kom i kontakt på Facebook, så endte det da med at vi skulle møtes hos moren og faren hennes. Søsteren Anne Grethe kom også, med mannen sin. Hun hadde ikke tid til å være så lenge, for hun skulle egentlig med en tilstelning på jobben sin. Hun driver med lederutvikling, så det er sikkert spennende. Det er da en får lyst til å bytte jobb, drive med noe spennende og ikke noe så rutinepreget som en vanlig kontorjobb.

Siri Mette driver egen bedrift. Nittedal terapi, det virker som en kjempe spennende jobb. Ingen 8-16 jobb, men en jobb som dukker opp når det er behov og du er i nærheten. Sterkt å høre henne fortelle om hvordan det var å la sin egen sønn dø i armene hennes bare vel 3 år gammel. Det var da hun hadde fortalt Gud i klar tekst, at det eneste hun skulle ha med han å gjøre var når hun selv døde. Da skulle hun ta en titt inn Perlaporten og kvele han! Både hun og moren har en stor glede å spre om seg med til tross for en hard medfart i livet. Det er de minnene jeg har fra jeg var liten også, dem var alltid veldig blide og glade og spredte glede rundt seg. Tror jeg kanskje skal bestille meg en time for å oppleve henne proffesjonelt også.

I dag har det kommet noen regnskurer i ny og ne, så noe plenklipping er det bare å skrinlegge. Kanskje i morgen. Jeg og Patran dro til Hønefoss for å fylle opp kjøleskapet igjen etter ferien. Nå er det vel bare å starte opp og legge bort alle de nyvaskede klærne, så det ser sånn nogenlunde ryddig ut her igjen. Men jeg har da ferie, man skal da ta livet med ro da...

Hundene har fått en runde med kloklipping, så da gjenstår det bare skauturen. Det får bli etter middag i dag tenker jeg. Kanskje det har tørket opp litt så vi ikke blir så våte.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...