torsdag 9. juni 2011

Happy i hus

 Etter jobb i dag dro jeg og jentene til Prestfoss for å plukke opp Happy. Merethe øvelsekjørte tilbake igjen, for trening er vel det som teller når en skal lære å kjøre bil...

Hun har ennå et snev av løpetid, så hun fikk en veldig varm velkomst av Mounty. Så nå er det 3 jenter i hundegården med løpetid og en standhaftig gutt på utsiden som venter trofast på at dem skal komme ut. Siden jeg måtte dra litt tidligere fra jobb i dag så startet arbeidsdagen halv sju. Blir litt jobbing i kveld er jeg redd, for jeg har ikke lyst til å jobbe i helga.

På mandag er det fri og tirsdag går med til lønnskjøring av feriepenger, så jeg får vel jobbe noen timer på onsdag. Fredag er jeg nødt til å ha fri for jeg må kjøpe koffert og litt badetøy til vi drar natt til lørdag. Etter værmeldingen så skal det være mye regn framover så jeg ser fram til en uke på SPA hotel på stranda i Hellas. Håper ikke det kommer noen tsunami... I dag fikk jeg melding om at laderen var sendt fra lager, så nå har jeg den snart regner jeg med. Godt Kenneth har en som passer og han ikke skal bruke den i dag. Bare Patran er i seng så skal jeg jobbe et par timer. Nå er det vel bare å kle på seg for tur i regnværet.

Skjærene har laget seg reir rett bak huset her, så det spørs om jeg får ta med meg en stige eller gardintrapp for å få tatt noen bilder av vidunderene. Kanskje jeg skal vente til vi har vært på ferie så jeg ikke havner med gips på tur. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...