fredag 10. juni 2011

Øsende regnvær

I dag har det bøttet ned hele tiden. Elva har blitt dobbelt så stor og helt brun, så nå er det ikke mye til badevann i alle fall. Mounty var med på jobb i dag så han skulle få slappe av litt. Med 3 løpejenter i hus på henholdsvis 9, 12 og 22 dagen så sliter han litt. Han sov som en stein hele dagen, bare avbrutt av en liten tissepause i lunsjen.

Til tross for øsende regn så må hunder ha tur, særlig når dem står så mye i hudegården som dem gjør når det er løpetid. Ikke morsomt med en tjuvparring når en har tenkt å ha valper i allefall. For på tirsdag går turen til Hunndalen for en aldri så liten sexreise. Blir vel forhåpentligvis en reprise på torsdag også, så er det bare å krysse fingre og tær for valper i august.

I morgen tidlig ringer klokka like tidlig som til en arbeidsdag, så jeg får vel snart se om jeg finner senga. Hokksund camping og rasespesialen for flat coated retrievere. Blir morsomt å se så mange flotte hunder på ett brett. Jeg skal i allefall ha med fotoapparatet, og håper på oppholdsvær om det ikke blir sol! Happy, Mounty og Lady skal i ilden, så det er bare å ta med seg både telt og skifte er jeg redd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...