fredag 1. juli 2011

Hevn, sex, dop!

På flyet oppigjen fra Hellas begynte jeg på en bok av Kristin Ma Berg, Hevn, sex, dop! Jeg fant den på et bord på hotellet, hvor gjester tydligvis byttet lesestoff. Du la bøker og blader du hadde lest der og tok med deg noe "nytt" for å lese på stranda eller i senga om kvelden. Det var ikke mange norske bøker der, så dette var den eneste krimboken. Klissete kjærlighetromaner har jeg ikke så veldig til overs for. Denne boka handler om ei som er redaktør for et moteblad og som mildt sagt har trøbbel på jobben. Om du blir så mye klokere av å lese den er en sak, men et ok tidsfordriv er det helt klart.



Oppholdsvær på morgnen i dag, men så spruter det vått fra himmelen igjen. Men jeg rakk å gå en lang tur med hundene før regnet kom i dag. Dem løp og koset seg i alle myrputter og gjørmebad dem fant. Vesla og Guro tok det pent da, dem ble bare skitne opp til knærne. Før turen så ble det skikkelig gjennombørsting av alle hundene. Ada røyter mye, men Guro virkelig dotter. Jeg samlet alt håret i kørja som jeg har klesvasken i til vanlig når den skal ut på snore. Den ble halv av all underulla som Guro har funnet ut at det er på tide å kvitte seg med. Den ble halv i går også, så nå er veslejenta mi halvert i størrelse.

Siden jeg har ferie så skal jeg ikke gjøre noe vesentlig som kan minne om hverdag, så vasking blir vel utsatt i allefall til søndag. Sebrafinkene har fått reint bur da, men det trengtes. De to skste kyllingne har flyttet opp i hønsehuset i egen alkove i karnappet. Det virket som dem hadde tilbragt natta i en av rugekassene med høy i. Kosa seg. Ellers har jeg gjort en liten opprensk av vennelista på Facebook. Oppdateringer rundt om på hjemmesiden av små gullkorn og annet jeg har funnet på nettet.

Litt tidsfordriv er å klikke på linken "Neste blogg" på toppen av siden. Mengder med interiør, hage og sminkeblogger. For ikke å snakke om alle dem som lager kort. Det som overrasker er at veldig mange av bloggene er forholdsvis nylig oppdatert. Savner litt den gamle bloggen min som var på Blogtown, klikket du på den neste bloggen der så havnet du fortsatt på en hundeblogg. Etter mye tull med den, så virker det som dem har fjernet alle innlegg og alle brukerene sine. Litt dumt da, om dem ikke fikk til det nye systemet sitt så kunne jo det gamle ligge der. Alle valpedagbøkene og hverdagssyslene som har blitt borte. For ikke å snakke om alle bildene som en ikke får sett på lenger. Spørs om jeg får bruke en annen regnværs dag på å legge ut mange av bildene på hjemmesiden. Men da mister dem liksom litt av sammenhengen sin.

Fant noen ørsmå kantareller og lyseblå blåbær på skauturen i dag, så da er det vel snart høst da... Det har ikke vært sommer siden april, så dette tyder på tidlig snø og iskald vinter. Siste dag av ferien i dag, og lyst til å jobbe på mandag kan jeg ikke si at jeg har. Aldri hatt så liten lyst til å jobbe igjen etter en ferie som jeg har nå altså. Godt jeg bare skal jobbe 4 uker til før jeg har to uker ferie til. Da skal det bli fint vær og jeg skal ha noen fotoshooter. Fotoshoot i regnvær er bare gøy en gang for å si det sånn. Lite gunstige lysforhold. Sammenlignet noen bilder fra Hellas med dem Merethe hadde tatt, så tyder det på at jeg må ha meg nytt kamera også. Litt slitt i kantene kanskje det jeg har. Hennes bilder har en helt annen gjengivelse enn mine, og vi har lik linse så det er ikke den.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...