mandag 4. juli 2011

Jammen gikk det ikke...

Merethe har samme blogg som meg og hun har funnet ut endel funksjoner som jeg har plukket opp i etterkant. Det går ann å legge ut "bloggen i fremtiden". Bare å sette en dato og klokkeslett, så vips så dukker den plutselig opp. Testet dette i går og vips så kom det ett innlegg i formiddag. Fancy.

Første arbeidsdag etter ferien i dag og jeg har vel aldri hatt så liten arbeidslyst som i dag etter noen ferie noen gang. Det hjalp litt utpå dagen i dag da, etter en titt på yr.no så skulle det bli mindre bra vær de kommende ukene også. Da går det ann å sitte inne å jobbe isteden for å ligge og slikke sol ved elva. Blir nok ikke noe badevann der i år, for det er ennå masse vann etter alt regnet.

I siste nr av Retrievernytt så var det påmelding til Oppdretterseminar i oktober. Blir det valper her så er det valpelevering denne helga. Men får vel prøve å få det til uansett, det er alltid lærerikt å få litt innputt fra andre med samme rasen. I allefall en retriever. Det skal være på Gardermoen, så det er ikke all verden av reisevei. Om jeg ikke overnatter så blir det ikke så mange timene jeg er borte, med store unger så skulle det ikke være noen umulighet i allefall.

Gleder meg til september og agilitykurset med Mounty. Har noen hindre og slalom som står oppe i havna, så vi kan tørrtrene litt. I august er han ett år, så da kan vi så smått begynne med noen hopphindere også.



Ryddet i fryseren og fant to bokser med blod. Tenkte jeg skulle ta dem opp til helga så kan han få prøve seg litt.



Fikk en mail i dag fra "høyere makter" og som jeg svarte, vil man missforstå så får man det til. Jeg skreiv kun dobling av anmerkninger på øyne. Noen er jo alltid ute etter å finne feil hos andre, og jeg tror dem følger med kun for å finne noe de kan henge seg opp i.
"Men her er det viktig å holde tunga rett i munnen og ikke forveksle alvorlige øyelidelser med mindre alvorlige, og i dette tilfellet øyelidelser som ikke er beslektet med hverandre overhode. Det er sikkert ikke ment slik, men det kan nesten se ut som utifra hva du skriver at Marco har en anmerkning på øyet med noe ”PRA-lignende”.  Dette vet jo vi som har tilgang til dogweb at ikke stemmer og vi vet også hva de forskjellige øyelidelsene innebærer og hva man kan og ikke kan alve på. Men det er sikkert andre som leser bloggen din som kan missforstå dette. Nå er ikke Marko min hund, men hadde det vært min hund som var blitt koblet til dette, hadde jeg nok bedt deg om å skrive det om eller slettet det."
Så er det poengtert. Mere noen lurer på?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...