torsdag 4. august 2011

Garasjeoppussing


Mesteparten av gårdsdagen gikk med på å tømme garasjen for alt som var der. Nei vi har ikke bare en bil i garasjen gitt. Det meste ble stablet under verandaen og to søppelsekker ble kjørt bort. En traktorhenger med mye metallskrap, så i dag ble det lagt isopor og nett på golvet. Da er alt klart til betongbilen som kommer i morgen.

*

Siden det var spådd en regnskur i dag, ble det til at jeg klippet plenen i går kveld. Ikke særlig morsomt med mange varmegrader, men det må jo gjøres og på kvelden så er det ganske levlig å gjøre noe. Merethe har hatt besøk av en venninne fra leirskolen i noen dager, i dag gikk kursen til Hvittingfoss for begge jentene.

Jeg driver fremdeles med innlæringsprossessen av det nye kamera mitt. Og hvem er vel mer lagelig til i nærheten som regel enn hundene. De poserer villig selv om det er forholdsvis varmt i dag også.

Lærer litt for hver gang jeg bruker kamera og ser på bildene i etterkant.

I morgen får jeg vel vaske litt her til helga, og så smått finne fram litt klær til turen på onsdag. Hadde egentlig tenkt meg en tur til Jorid for å se på valper i ferien, men spørs om jeg må drøye det. Sjekket været nå og da var det spådd kjørligere så det er ikke godt å si...

I dag var det detaljinnstillinger som var fokus på kamera.

Det var varmt for hundene selv om vi holdt på i skyggen.

Må passe på å ta bilder når plenen er nyklippet...

Mounty følger med når Malin apporterer.

Malin trives i kortermetgenser. Best å ha den på til såret er helt borte, så ikke fluene plager henne eller legger egg der. Det klør endel også når det gror, så slipper hun å gå med skjerm for ikke å klø og slikke på såret.

Vesla og hun er skilt nå til Malin er helt bra, så får vi se hvordan dem går ihop igjen. Lady svever etter dummyene som Patran kaster hæyt i været. Flotte avleveringer også. Litt morsomt når disse "små" klarer å jobbe med hundene.

Kanskje ikke så rart da hun har vært med meg å trenet hunder siden før hun kunne gå selv.

Nå har det kommet en regnskur og himlen er grå, så da er det vel bare å kose seg litt til på verandaen. Glad jeg har trådløst nettverk hjemme så jeg kan kose meg ute med nettspill og bilderedigering. Har kjøpt to sekker med nytt for av Hans Ole, så i morgen skal jeg prøve det for nå er begge fortønnene tomme. Da blir det nok appetit på Guro og Vesla tenker jeg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...