tirsdag 2. august 2011

To ukers ferie!


Jeg vet ikke hvor mange som starter ferien med at vekkeklokka ringer 3 dager på rad, TIDLIGERE enn når jeg skal på jobb... Men skal man på utstilling er det bare å stå opp på morgnen. Søndag var det i Moss og Mounty avanserte til andre beste junior hann. Kritikken ligger under planer. Jeg hadde dratt fra kamera, derfor ingen bilder fra den dagen. Det var kjempevarmt da også, så jeg var glad jeg ikke hadde meldt på noen av jentene. Bare hannhundene var ferdige så lastet jeg opp forsekker og dro hjem igjen.

* *
Får vel snart ut med soppkurven igjen.

Bringebæra er moden, så da bugner det vel av multe på myrene. Men der nytter det vel ikke å gå så mye regn som har kommet i sommer. Da må jeg vel ha vadere.

Den eneste trimmen hundene får når det er så varmt er et par turer ned til elva for å svømme. Nytter jo ikke å få noe effektiv trim på disse pelsdottene når det er så varmt. Det er dyreplageri, men svømming i strømmen der er både effektivt og svalende.

Guro synes det er godt i vannet hun også, men Vesla må tvangsbades.

Samarbeid for å få store kvister opp på land. Nå som elva har vært så stor i hele sommer har det kommet mye rart drivende nedover.

Mounty venter på at dem skal nærme seg land så han kan være med også. Han liker å kunne stå på bunnen så han ikke blir dyttet under vann av disse jentene som er mer svømmedyktige enn han. Mounty har liksom ikke helt skjønt at labbene må være under vann når en skal svømme.

Jentene er ikke alltid like enige om hvilken vei de skal.
Jeg har ikke før fått greina av dem før dem er ut i elva igjen for å være klare til å ta imot igjen.
Godt vannet har fått badetempratur for min del også, så er det ikke så farlig om jeg blir våt fra topp til tå innimellom.
Guro er hakk i hel på de andre.

Nå skal jeg nyte to uker ferie videre. Godt det er litt disig i dag, for jeg ble litt solbrent etter turen til Bø Sommarland i går sammen med jentene. Dem hadde med seg hver sin venninne, så jeg trengte egentlig bare å passe på vesker og kose meg i sola. Det er slettes ikke meg å bade der det er så mange folk at en må dytte dem unna for å få svømt. Med knallvær hele dagen endte det med at jeg ble en smule solbrent gitt. Underlaget fra syden var borte etter en måned med regn.

Denne sklia som dem lå på magen på matter nedover var den som var mest gøy skjønte jeg.

Her på flaberget mellom de mest populære bassengene til de minste jentene lå jeg og solet meg. Her var det ikke full kø så det gikk ann å slappe av.

Oppe i Cowboylandsbyen var det mat og endel karuseller for å aktivisere unger mens foreldrene kunne spise litt mer. Her betalte du da du kom så kunne du spise så mye taco og pizza du ville resten av dagen. Det var en kjekk ordning synes jeg, så vi spiste der to ganger mens vi var der.

Det var mange som hadde med seg hundene sine inn i parken, tror nok det var greit nok, for det er mange skyggefulle partier mellom buskene.

En avdeling med utdødde dyrearter.

Det var godt å finne på litt annet enn bare bading når en er der fra det åpner til det lukker kl sju om kvelden. Det var ikke bare de aller minste besøkende i parken som trivdes her... Det var mange andre eventyrhus der også, både Snøhvit og de Sju dvergene, Klatremus og mange fler. Når du tittet inn i vinduene så du dukkene, så kunne du trykke på en knapp så begynte de å bevege seg.

Så var dagen over og neste feriedag kan nytes. Det gjorde jeg til gangs i dag. Våknet tidlig, men fant ut at jeg skulle kose meg litt til siden jeg hadde ferie og hundene holdt fred ennå. Må nok ha dubbet noe veldig, for halv elleve bråvoknet jeg. Da var det seks sultne hunder som ventet veldig på meg!

Dagen i dag har jeg tilbragt på verandaen i skyggen og koset meg med både data og ukeblader. Nyter ferien i lange drag... Hundene har fått tur i elva og nå har Merethe og Hilde dem med opp i skauen for en fotoshoot av Hilde. Gleder meg til å se bildene i kveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...