fredag 16. september 2011

Døgnet har ikke nok timer

Nå går dagene i ett snart. I går startet dagen kl 5, for jeg måtte kjøre Kenneth til Hønefoss til klokka var 6. Han jobber for tiden på Nesøya og skulle helst være der til kl 7. Jeg gadd ikke å dra hjem igjen, så jeg var fit for fight på jobb kl 6 jeg også. Det positive var at jeg fikk unna masse, for jeg var alene der. Når Kenneth var ferdig i Oslo ble han kjørt til meg og tok en dusj der, før ferden gikk til Gardermoen. Han gledet seg ikke så lite til å få en helg med Thea igjen. Blir nok litt kjedelig for han når hun går på skole i Nord-Trøndelag. Blir nok godt det blir høstferie snart så hun kommer ned igjen ei uke. Etter avlevering av han, så var det hjemmom en liten tur for å spise litt og plukke opp Patran og noen hunder. Man må jo delta på hundetreningen på Nedmarken sammen med Lene og gjengen. Happy kom på trening også, for hun skal jo være med på utstillingen i morgen. For å slippe for mye kjøring hit og dit så skal hun være her til neste torsdagstrening. Jeg har mange bilder nå som jeg ikke har fått lastet ut av kamera engang, så de får komme siden. Blir vel ratt noen bilder i morgen også siden Patran skal være med.

I dag har jeg gjort mange ting jeg ikke har gjort før. Jeg måtte klippe klør på hundene og de har rett og slett kokt bort i kålen. Så kloklipp dagen før utstilling er nytt. Godt det ikke ble feilklipp så jeg fikk en halt hund i morgen. Det har heller ikke skjedd før, men en gang kan jo bli den første. Når jeg dreiv å klippet klør på verandaen så hørte jeg "Kom da jenter!" Jeg brølte NEI. "Å ja det stemmer du skulle klippe klør først du ja..." Merethe var snill å luftet hundene på jordet så dem fikk raset fra seg, etter å ha tilbrakt dagen i hundegården.

Etter hønestellet og Tacospising ble det langtur på hundene i skauen. Siden det er så vått alle steder så blir hundene utrolig skitne etter kveldsturene om dagen, så bading måtte bli siste dagen før utstillingen. Det pleier jeg heller aldri å gjøre, for pelsen blir gjerne litt fluffy når den er helt nyvasket. Men å ha med hunder det lukter våt skaubunn og myr er ikke særlig heller. Ergo så ble det bading. Sorry Kristine, hjalp ikke mye å levere nybadet hund... Det er bare å strippe til undertøyet og bli med dem i dusjen med shampoo og balsam.

Da var det godt å fyre i ovnen etterpå, og kose seg i morgenkåpe forran Tv'n. En liten sjekk på Yr.no så er det nå ikke spådd regn i morgen i allefall. Jeg tar nå med telt jeg, blir litt lunere om det skal bli litt vind.

I natt dro Leif til London med søstern sin. Hun har bursdag, men ingne ville være med til London. Ikke sender du en 16 åring til London alene heller, så da ble han med. Fly fra Rygge som gikk grytidlig. Ja ja, jeg er glad det ikke er meg. Jeg har vært i London en gang og det frister ikke til gjentagelse for å si det sånn. Søndag er det spådd bøtter og spann med regn igjen, så da blir det vel husvask til gutta kommer hjem igjen. Jeg skal hente Kenneth på Gardermoen halv elleve om kvelden, så jeg bør bli ferdig til det i alle fall. Nye sommerdekk har jeg kjøpt meg også, for det er billigere om høsten enn våren. Importerte fra Tyskland, så det var slett ikke så store utgiften som det kunne ha blitt. Leif får ta omleggingen, så kan jeg kjøre trygt til snøen kommer! Siden det regner så mye så kjøpte jeg meg "regndekk", så kanskje det blir en knallsommer neste år... Det er jo lov å håpe!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...