lørdag 3. september 2011

Svensketur


I går var det mye jobbing. Startet halv sju og var ferdig halv fem, for da måtte jeg dra for å hente Patran i bursdag. Var hjemmom en liten tur for å spise en brødskive før vi dro til Eidsvoll. Hadde GPS, men havnet inne på gårdsplassen til naboen. Måtte ringe Mona og da var hun i nabohuset gitt. Ikke enkelt å finne fram på byggefelt.

Jeg tok ut Malin for at hun skulle få tisset litt, men det ble det ikke noe av. Hun skjønte nok hva som var i gjere. Jeg var litt usikker på om om hun i det heletatt sto, for Mounty får så kjeft om dagen at han ikke tør nærme seg henne. Om han står uten for hundegården så står hun på innersiden og flekker tenner til han. Men men tenkte jeg, jeg får ta meg en tur å sjekke tenkte jeg. For etter dagene så skulle det være tiden.

Zico var ikke i tvil om hva han skulle gjøre. Litt testing feil vei, men så tok han tegninga og det var ikke mange minuttene før han satt som han skulle. Virket som han ble litt overrasket når han satt fast, men tok ting med ro og sto stille etter litt kos. Zico har sjarmert meg lenge, har sett på han på flere utstillinger og det er aldri noe utfall eller annet trøbbel med han. Og ikke minst så er han eksteriørmessig veldig bra. Det er det ikke bare jeg som synes, nå har han blitt både norsk og svensk champion.

Var nok litt sliten etter en lang uke, for i dag sov jeg til nærmere 10. Det er helt ulikt meg, og siden vi hadde snakket om å ta en liten svenske tur for å kjøpe litt godteri. Leif skulle ha snus, så jeg fikk beskjed om å finne på noe jeg trengte også, så turen lønte seg. Godteri er jo alltid godt, men man trenger vel egentlig ikke det... Jeg kjøpte med markekur til alle hundene, så det skal være markefritt her til det kommer valper. Pappa hadde kjørt sund treskeren, så vi kjørte innom Spiptvedt for å plukke opp en ny del til han. Så da gikk vi vel i pluss på denne turen, han slapp å hente del selv i og med at vi kjørte rett forbi avlikevel. Mye bedre å dra til Trökfors for å handle. Ikke på langt nær så mye folk som på Svinesund og to mil kortere og kjøre.

I morgen blir det en ny tur til Eidsvoll og langtur med hundene når jeg kommer tilbake. Så spørs det om det blir skinkesteik til middag. Til en forrandring så kjøpte vi litt mat i Sverige, det er ikke ofte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...