søndag 18. september 2011

Utstilling Holemoen


Ziko ble BIM i rasen på utstilling i går. Det var kjempemorsomt, så får håpe at valpene arver noe av sin fars sjarm.


Langtur med hundene i dag til tross for regnvær og litt vind. Men har man hund så har man hund og da må man ut. Har lagt ut bilder og kritikkene fra utstillingen i går under planer på hjemmesiden. Godt fornøyd med 3 røde sløyfer på dem jeg stilte. Mounty plasserte seg som nummer tre i klassen og Happy som nummer to. Lady ble uplassert noe som er helt greit da hun er en anelse drug blitt.


Det er behagelig å ha med seg hunder som er så sosialisert at dem sover når det ikke skjer noe. Happy, Lady og Mounty i samme buret. Grei plass i det store buret så lenge dem trives tett. Først så var det bare to stykker i buret, men det var forholdsvis surt og kaldt i går så dem krøllet seg sammen  i hvert sitt hjørne av buret. Når Mounty hadde vært i ringen slapp jeg han inn til jenten og da sovnet dem alle sammen.



Disse bildene er fra en tur før helga, for nå er det regnvær igjen noen dager.


Her var det noe spennende som må graves opp.


Turene blir stort sett avsluttet i elva, for nå er det ikke så lenge til det blir slutt på badingen der.


I går på morgenen når vi dro til utstillingen var det is i vannet i hundeskålene i bingen. I og med at det var spådd fint vær, men det tok lang tid før tåka lettet og sola kunne skinne igjennom.


Malin er ute på ekornjakt. Jeg har aldri sett et ekorn med hvit haletipp tidligere.


Kjekt når pappa er ferdig med å treske, da er det full fart på jordet. Happy er ikke i fult så god form som de andre, så hun blir litt etter. Særlig når dem kaster seg rundt i skauen. Da blir hun litt frustrert og bjeffer. Vent på meg vent på meg. Ada tusler i beina på meg, men innimellom så får dem ertet henne med på en liten runde. Men hun begynner å bli litt sliten og gammel.


Guro er hakk i hel, hun har blitt en helt annen hund hun også etter at Vesla dro på ferie. Hun er mer fri og ikke så reservert, så Vesla bestemte tydligvis hva Guro skulle gjøre og få lov til i mye større grad enn jeg visste.


Storkoser seg


Patran synes det er morsomt å være med opp til hønene og mate dem med brød eller andre rester og skrell. Noen er så glupske at de tar de største bitene og skal svelge dem hele isteden for å hakke i seg småstykker. I dag tettet jeg igjen endel av luftingen som har vært åpen i sommer. Når det er kuldegrader om natta blir det fort kaldt inne også med mye lufting. Rein flis har dem fått så i kveld kan dem virkelig kose seg.


Ikke visste jeg at hønsene hadde så lang tunge!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...