mandag 3. oktober 2011

Aktiv hverdag

Med grisevær i går så fristet det ikke med en ny skautur med fotoapparat, så det ble en tur rundt Veme om kirka og tilbake denne sidne her. Patran var med med sykkel så det blei en skikkelig runde på henne. Ada og Malin var igjen hjemme, for de trenger ikke skikkelig langtur hver dag. Gamle damer og vordne mødre kan ha noen dager å komme seg på.

Merker det at dette blir en slitsom måned skal jeg holde på forspranget mitt. Endel på laget som ikke har registrert seg ennå så jeg har ikke snøring på hvor dem ligger henn. To av de uregistrerte er nye, så da er det bare å fortsette. Jeg vil vinne i år, for jeg ble nr to i fjor. Jeg er en forferdelig dårlig taper, så da må en bare bite tennene sammen for å få nok skritt. Med utstilling til helga og oppdretterseminar helga etter... må vel gå langtur i mørten de dagene tenker jeg.

I dag så var det tre jenter som fant ut at vi hadde litt lite skritt på jobben. Det er begrenset hvor mange skritt en får når en jobber på kontor. Men med eksternt lager og god fantasi så dro vi liksågodt på ekskursjon til eksternlager Hensmoen. De kikket litt der borte når vi kom mannsterke, men slukte unnskyldingen vår om at vi ikke hadde vært der tidligere. Bare den ene som hadde titlen turguide. Nesten 3000 skritt økning på telleren så var vi tilbak på plass, veldig fornøyde!

I morgen er det atter en arbeidsdag, men på onsdag er det fri dag og da skal jeg på langtur i allefall! Håper på flott vær, for om kvelden skal jeg kjøre Merethe til Beitostølen. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...