onsdag 19. oktober 2011

Malin 47 dager drektig


Malin rugger fortsatt rundt her, men toppfarten er ikke den høyeste lenger. Passer bra med en tusletur på formiddagen innimellom vasking og bilkjøring i dag. Om en har fri fra betalt arbeide så er det desto mer å gjøre uten betaling.


Jeg har ikke målt henne i dag, men jeg tror jammen hun har vokst siden i går!


Den sommeren som aldri var her nekter å slippe taket... disse Prestekragene er rimelig frossene, men visne vil dem ikke.


Mounty gnager på det meste ute, så det var kanskje ikke så merkelig at han ble litt uggen i magen for en stund siden... men har han lært? Neppe...

Mounty visste ikke helt hvem av kvistene som han skulle ta med seg...


Det er litt slit å komme over buskene nå.


Mounty og Malin på skautur i dag.


Lurer på hvordan han kommer til å reagere når det kommer en drøss småtroll her...


Det var da inmari godt det luktet her da...


Det var godt i sola i dag, men noen steder kom aldri sola... Nå er det snart kommet dit at vi ikke har sol lenger. Nå skinner den bare så vidt noen timer om dagen. Litt ut i november så er det ikke sol her, og den blir borte helt til februar! Da er det godt å kunne gå tur på andre siden av dalen, der sola skinner gjennom hele vinteren.


Her fikk jeg hull gitt, da går det ann å drikke litt...


Litt snadder gikk det ann å få med seg videre på turen...


Det er ikke til å komme fra at hun prøver så godt hun kan å holde følge med Mounty, men nå må hun gi tapt. Da blir han litt forrundret og kommer tilbake. Rare de dyra.


Så godt å få klødd seg på ryggen. Melka har begynt å komme og hun drikker veldig mye om dagen. I morgen får hun være inne tror jeg om det er kaldt. Trenger ikke ligge ute i hundehuset og fryse når det nærmer seg... Ikke så enkelt å holde varmen når en ikke er så aktiv lenger.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...