søndag 27. november 2011

Første advent


Så var adventstiden kommet og roen har senket seg, men bare for kvelden er jeg redd. Nok en aktiv helg har nærmet seg slutten. Har ikke kommet helt  imål denne helgen, men nå nærmer det seg slutten på prosjekt rydding i alle fall. Patran er vel installert på nytt nymalt rom og det gamle rommet hennes begynner sakte, men sikkert å bli tømt.


Valpene har flyttet ned, og når det var kloklipping i dag så endte de opp i bur etterpå. Må jo vite hvem som har blitt klippet og ikke. Også er det jo så mye enklere å skifte aviser etter på hos dem, uten 10 små hjelpere!


På formiddagen kom de første valpekjøperene på besøk til dette kullet. En trivelig familie som ville ha seg en følgesvenn. Veloppdragne barn som helst ville bodd her til de kunne få med valpen hjem til seg.


Valpene koser seg når dem har fått større plass å boltre seg på. Noen bamser de kan leike med og en tennisball. Når vi er ute på tur så sover dem hele tiden, men det er noen som er glade for å få hilse Malin når vi er tilbake. I dag møtte vi en nabo som var ute med flaten sin også, hun luftet mann og hest samtidig, så det ble ikke så lange praten.


Skal dere sove alle sammen allerede?


På Lillestrøm i går så snakket jeg med hun som har pappa'n til valpene. De vil også gjerne komme for å se på disse små kosebamsene. En som ble overlykkelig for å se meg var Zico. Han bykset til når han så meg og var overlykkelig. Han var nok litt snurt for at jeg ikke hadde med meg Malin. Til slutt endte han opp på ryggen med alle fire beina i været for å skikkelig koset magen sin. Han er en skikkelig trivelig gutt altså.


Kos dere videre i kveld, kanskje julestemningen kommer etterhvert. Jeg skal iallefall ikke gjøre noe mer i kveld, men kose meg med Castle og Åndenes makt på Tv Norge. I dag var det ribbe med surkål til middag, på juletallerkner... når jeg får ryddet ferdig og vasket så blir det smånisser som skal fram fra boden. Må få hengt opp julelysene ute også, men dem må repareres først. Lady satt fast i dem i fjorvinter og røsket av noen tråder.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...