søndag 13. november 2011

Valpetitt


Her er det lekselesing på høyt plan!

Synes egentlig litt synd på Merethe da som har mistet begge sengekompisene sine på kort tid. Det virker som om både Guro og Vesla har fått seg nye flotte hjem som dem trives i. Guro skal jeg snart besøke og Vesla har bare flyttet noen hundre meter lenger nedover i bygda. Hun har vært på hyttetur i helga og koset seg med elghunden Bamse. Merethe skal få beholde den lille jenta hun var jordmor for i bilen oppigjen fra jobb. Hun var lett å kjenne igjen med den hvite flekken i brystet. Både Nita, min første flat og Rambo som ble bitt av orm hadde hvit flekk... så det er kanskje en mening med at det skal være en flat med hvit flekk hos oss på Sognafaret.


Sognafarets Romance in Nice "Happy" har vært på tur i Trillemarka i dag. Gratulerer til Emil for en flott fangst. Sist vi var hos dyrlegen veide Happy 30 kg og med dette bildebeviset så er fisken større enn hunden og veier dermed over 30 kilo!!


Vi stilte mannsterke opp hos Trine Lise i dag for å hilse på valpene som er blitt 6 uker gamle. Til og med Kenneth ville være med i dag, mange år siden han var der sist. Dette er ett kull med Alaska Huskyer som er Robert Sørlie sitt nye håp.


Når vi kom innom hadde valpene akkurat vært gjennom kloklipping, men når de så at de fikk besøk ble dem litt nysgjerrige.


Åtte sjarmerende nøster på 6 uker. Trine Lise har stort inngjæret område så valpene har nok av steder å utforske.


Tøffest på avstand.


Men jammen er det godt med kos på armen også!


Full fart inn i evigheten...


Moren tittet på oss fra hundegården ved sidenav mens valpene leika på gårdsplassen.


Samarbeidet er det ikke noe å si på, blir nok et fint par i hundespannet disse her.


Rosa snute og hvit nakkeflekk.


"Søskenleik"


Så deiset den ene i bakken.


Ikke noe å si på pågangsmotet deres i allefall.


Den ene sovnet nesten på armen til Patran.


I kanten av gårdsplassen går det en bekk. Denne er valpene veldig fasinert av.


Skal vi gå over...


Stor raseforskjell på valper, disse her var veldig selvstendige og ikke så kontaktsøkende som flat valper er.


Onkel Ragnar er med valpene og stortrives med dem. Tispa som er mamma'n til valpene hadde aldri vært inne før hun kom til Trine Lise før valpene skulle bli født. Hennes to pointere godtok henne med en gang, og hun og valpene som kom etterhvert ble godt mottatt som en til i flokken.


Ragnar ble litt betuttet når en valp hadde kommet seg på utsiden av gjerdet. Valpen fant ikke riktige hullet til å komme seg inn igjen på gårdsplassen. Men med litt hjelp så var han overlykkelig tilbake hos flokken.


Neimen skal dere dra alt?

Tusen takk for titten Trine Lise!

Da vi kom hjem igjen ble det en tur på mine hunder, reingjøring i hønsehuset, kloklipping av alle de ti små i valpekassa, middagslaging. Så nå er det bare kos resten av kvelden!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...