fredag 23. desember 2011

I morgen er dagen...

Rakk nesten å bli ferdig med alt jeg skulle på jobben, men noe ble med hjem. Det må være ferdig til tirsdag når de andre skal på jobb, for at jeg skal kunne ta meg fri i romjula. Det har jeg iallefall fortjent. Koslig av sjefen i dag og takke meg for flott ekstrainnsats som han satte stor pris på! Da kan jeg nyte fridagene fram til 30. desember som jeg må jobbe litt, før nyttår.

Koselig av naboen å informere om at de skal ha nyttårsaften på gården i år, så det blir skikkelig nyttårsshow med stor rakettoppvisning. Det går sikkert greit med valpene, her er det bare Ada som er litt engstlig. Får putte henne i bilen, så går den timen bra også.

I ettermiddag hadde jeg koselig valpebesøk igjen, litt komplisert når det er fler som har samme navn. Jeg organiserte litt henting og levering av for til noen som trengte det... men det var jo feil person som skulle se på valper. Det koblet jeg først når jeg fikk melding om at de var litt forskinket og var i stikk motsatt retning enn det jeg hadde forberedt meg på. Det endte nå med et smil for den som skulle hatt for også, så får vi prøve en annen arrangering en annen dag... Det blir nok ei rå til slutt.

Sognafarets Romance in Nice "Happy" har fått kennelhoste, så noen valpehilsing for hennes del blir det ikke noe av. Det pleier å gå forholdsvis fort over, men nå er det jammen ikke mange dagene til valpene skal leveres heller. Jeg har fått spredt leveringen en god del, så det blir ikke fryktelig tomt på to dager her. Det er godt når en er vant til å ha 10 stykker å kose seg med. Valpene er ivrige på å få kontakt når det kommer nye og fremmede for å hilse på. Og den som er så heldig å komme opp på armen sitter musestille og nyter kosen den får på egenhånd uten kamp om oppmerksomhet. De fem tispene som er ledige er veldig like, og bare små detaljer skiller dem så vi får se hva Lene sier når hun kommer for å sjekke dem... det er alltid like koselig og spennende å høre andres meninger om valpene mine.

I dag blir det ingen bilder, for kamera har ikke strøm. Jeg får sette det på lading til i morgen, så det kan komme noen bilder da. Valpene får ta seg en tur ut og de store får seg en langtur. Så skal jeg først og fremst gjøre reint hos hønene og bade hunder, før roen senker seg med deilig ribbe og noen julegaver.

Nå har jeg bare tre ledige hannhunder igjen for salg. Håper på et aktivt hjem til dem også på nyåret. Men om de rette ikke dukker opp, så skal de få sosialiseringen de trenger til de rette dukker opp.

Nyt lillejulaften!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...