onsdag 28. desember 2011

Vaking, det er jo tross alt fridag i dag...


Pappas søskenbarn har siklet på valpene mine siden begynnelsen av november, og i dag kom hun en tur for å titte på de yndige små. Hun ble overfalt i valpebingen og måtte nesten ha hjelp for å komme seg ut igjen. Jeg vasket hus i dag og når jeg skulle vaske nede så slapp jeg ut valpene. Da kom hun bort en tur igjen, for hun var egentlig hos mamma og pappa. Tror nok kanskje det er noen som er missunlige som ikke har vært her ennå...


Merethe var ute med valpene og tok noen bilder mens jeg vasket valpebingen og la på reine aviser. Nå er de ganske nysgjerrige og er "over alle hauger" før en får sukk for seg. Ikke holder de seg samlet heller, plutselig er det et par stykker som er på vei opp til hønene.


Ikke mye snø igjen, selv om det snødde på formiddagen i dag gikk det raskt over til regn. Når jeg gikk tur med de store hundene på ettermiddagen var det opphold, men regnet ganske tett før jeg kom meg inn igjen.

Fiskegrateng til middag, for nå har det vært mye mat, desserter, kaker og godterier i jula. Merethe har vært flink til å gå tur med hundene også, så jeg har hatt en skikkelig slaraffen jul. Leif måtte jobbe i dag og i morgen, men jeg skal ha fri. Må vel ta en liten tur på jobb på fredag, så er det valpelevering på mandag. Uff dissse ukene har gått så fort.

Godt at Tessy skal bli igjen her, selv om hun er Merethe sin, så får jeg nok lov å kose litt jeg også...



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...