søndag 15. januar 2012

Årets første skitur...


En agent kom masjerende...

Nå er det kommet såpass med snø at det går ann å finne fram skiene. Jeg og Patran testet løypa på jordet som pappa har laget med traktoren. Det kan nok være en fordel med bitte litt mer snø, men det er fult mulig å få en bra skitur. Jeg og Patran gikk opp i skauen for å kunne ake litt også. Rimelig hardt i tømmerveien etter at tømmeret ble dratt ned etter vindfallene tidligere i vinter. Men Patran stor koset seg, jeg bremset nå litt jeg da.


Valpene storkoser seg ute i snøen. Nå er det bare en igjen her, og den drar i begynnelsen av uka. I går kveld når jeg skulle legge meg så ringte telefonen når jeg var på badet. Det var et ukjent nummer, men jeg fant ut at jeg skulle ringe oppigjen for å høre hva det var. Det viste seg å være noen som hadde dumpet bort i siden min og hadde veldig lyst på valp. Så i dag tidlig kom dem og hentet hjem sitt nye familiemedlem. Så nå er alle valpene solgt.


Når dem leiker i snøen så er det full fart og de tar det ikke så nøye om dem tråkker på den andre.


Full fart hele tiden...


Små skøyere, dette har vært et utrolig trivelig valpekull med store personligheter.


Etter skituren i dag så tok Merethe med seg de to valpene og hunder i skauen for å ta noen bilder. Når den siste valpen blir hentet til uka så får Tessy flytte inn på rommet til Merethe. Da blir det nok slutt  på at Merethe skal ligge å dra seg til langt på dag i helgene.


Etter en sånn aktivieringstur så ligger dem rett ut og sover i lange tider etterpå.


Tessy


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...