torsdag 26. januar 2012

Årsoppgjør på jobben

Årsoppgjøret er i full gang på jobben og det gir intense arbeidsdager og ikke minst noen timer overtid. Men etter 8. februar når revisor har gjort jobben sin med å vurdere jobben vår. Da kan jeg slappe av! Det skal bli deilig.


Tessy er en drøm å ha med på jobb. Litt aktivisering på morgenen så sover hun fram til lunsj. Da spiser hun, mens jeg er å spiser nede på kjøkkenet. Så går vi en tur rundt kvartalet så hun får kommet seg på do. Da blir hun sliten og sover nesten helt til vi skal hjem igjen.


I går var det halv dag på jobb, siden Patran hadde falt ned fra haugen på skolen tirsdag. Kneet mot isklump var ikke så godt, så da reiste jeg for å hente henne etter skolen så hun skulle slippe å gå fra riksveien og hjem. Etterpå ble det skitur på meg og hundene før jeg fant fram vaskebøtta. Så i dag var det reint her og jeg kunne slappe av etter middag. Det ble ingen trening på Nedmarken, for jeg skulle se på Berserk på Tv. Vet det går i reprise på lørdag, men da er det mye annet å finne på også. Litt avstemmig av kontoer ble det hjemme i kveld, så ligger jeg litt bedre ann i morgen på jobb. På yr er det meldt litt sol på lørdag, så da har jeg tenkt en skikkelig tur med hudene for å få tatt noen flotte vinterbilder av klanen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...