onsdag 4. januar 2012

Diamonds Are Forever


Alene tid med Mamma!


Diamonds Are Forever drar nordover på lørdag formiddag. Hun er en nysgjerrig frøken som storkoser seg når hun er alene med de store. Når jeg kom hjem fra jobb i dag hadde Merethe tatt med Tessy en tur i bånd. Det hadde gått over all forventning. Den valpen er unik. Når de andre står og maser ved valpegården om å få oppmerksomhet og bli løftet ut, så sitter hun i bakkant og bare venter. Merethe har laget seg en blogg om hennes hundeliv med Tessy.


Vær snill da mutter'n!


Jeg måtte jobbe i dag siden jeg tok meg fri på mandag for å ta valpene til helsesjekk og levering. Men de får besøk flere ganger om dagen av mamma som mater dem og gir dem reine aviser. Pappa stikker også innom for å kose med dem når han er innigjen og spiser midt på dagen. Når jeg kom hjem fra jobb var det ennå en smal stripe av dagslys, så jeg tok ut valpene når jeg bar inn ved til kvelds. De storkoser seg og vil nesten ikke innigjen. Forholdsvis flinke til å passe seg for biler er dem også. De løper avgårde når det kommer noe durende.


Kanskje de har mistet noe ned i teppet når dem spiste potetgull i går kveld?


Når det er barne tv på Tv, da skal det koses! Det er en ting alle valpene har lært seg. Når en kommer opp på armen da er det best å sitte stille. Da får en masse kos, er en umulig og biter og aierer, da blir man satt i valpebingen igjen. I morgen drar en valp nordover, så nå blir det ikke mange igjen når de skal luftes og koses med.

Fortsatt tre ledige hanner igjen til rette valpekjøpere...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...