søndag 1. januar 2012

Godt nytt år!

* *


Å vokne opp til dagens snøvær var en glede. Nå er holka gjemt for denne gang og forhåpentligvis så slipper vi å stifte noen mer gjensyn med den i hele år!



Tror både voksne og valper syntes det var helt greit med snø i dag jeg.


De hadde ikke lyst til å inn igjen, så jeg måtte jakte på dem for å få tak i dem. Dem bare løp og løp etter hverandre og etter de voksne. Men når dem kom inn så sovnet dem som steiner alle sammen.


Etterpå var jeg en tur innom på jobben og fikk skrevet ut kjøpskontraktene som skal deles ut med de tre valpene som drar i morgen allerede.


Det blir nok en aktiv gjeng å ta over disse her har jeg en følelse av.


I kveld hjalp Merethe meg med å ta bilder av dem på kjøkkenbordet, så ble klørne klippet og korrekturflaska funnet fram. Nå er valpene merket og fordelt til de respektive kjøperene. Fordelingen kommer seinere når jeg får gått gjennom alle bildene.


Kom igjen !!!


En liten pust i bakken trengs iblant.


Utrolig flotte valper i dette kullet. Skulle ønske flere ver nærmere her så jeg kunne fulgt dem tettere. Bare å håpe at de nye eierene er flinke til å ta bilder.


Det beste som finnes er å få være med å hjelpe til. Da er de effektive.

Ha et flott nytt og ikke minst aktivt år med hundene deres! Nye nyttårsforsetter som skal holdes i kortere eller lengre tid... Her er det mange nye spennende planer og vi satser på et flott år med mye flott vær så vi får trenet både til sporprøver og kanskje noe nytt.

For de som vil så skal jeg i allefall til Nedmarken 12. januar for å strarte oppigjen treningen. Fin sosialisering for valper og andre hunder som trenger å bruke hodet litt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...