lørdag 7. januar 2012

Store diskusjoner



Det er litt gøy å diskutere synes jeg og på Facebook er det ikke veldig vanskelig å få til en diskusjon. Bare en liten kommentar så er det i gang. Mange som har dårlig for å argumentere for det dem mener, noen bare hevder at ting er upassende, så er det dem som ikke har noe som helst anelse om hva de egentlig skal mene noe om. Men blir det en diskusjon med kjøpbar argumentasjon så er det ikke så farlig om en ikke blir enige til slutt. Men det er alltid noen som blander seg inn og blir skikkelig sure om de ikke får endret andres syn til sitt eget.

I går ble det vasking av hus etter jobb, så det ble seint før jeg fikk satt meg ned. Valpene var ute en tur og de store fikk litt leiking i snøen. I dag hadde jeg valpelevering på formiddagen. Den skulle helt til Steinkjer, så de hadde overnattet på Lillehammer i natt. Greit nok å komme seg litt tidlig av gårde da for at det ikke skulle bli så fryktelig seint før en var hjemme igjen.

Etterpå dro vi en tur til Sverige for å handle litt godterier og mat. Leif skulle ha seg snus og mamma ble med for litt mat. Pappa gidder ikke dra til Sverige for å handle så litt må hun jo ha igjen for at hun har foret valper mens jeg har jobbet. Merethe var hjemme som hunde og valpepasser, så de fikk både mat og tur i dag.

Valpene storkoser seg i snøen som har kommet, så i dag har de vært ute hele tre ganger. Først på morgnen siden den ene valpen hadde en lang biltur forran seg, så hadde Merethe hatt dem med en runde. Til kvelds tok jeg dem med meg når jeg skulle plukke inn egg fra hønene. I morgen skal de på sosialiseringstur til andre valper, så da blir det nok bilder av dem...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...