onsdag 11. januar 2012

Valpene koste seg i sola

* *

Det ble en halv arbeidsdag i dag for å få unna litt remitering og fakturagodkjenninger som hadde hopet seg opp når jeg har drivi med årsavslutningen på lønn. Merker godt at det har blitt noen timer overtid denne uka.

* *

Når jeg dro fra jobb stakk jeg innom hjemme og plukket opp de 4 valpene som er igjen her. De må jo få oppleve en verden som er større enn valpekassa. Etter skolen fikk de hilse på noen som går i klassen til Patran, etterpå kjørte vi inn til Bjørneplassen. Der var det nemlig sol i dag. Oom en måneds tid kommer sola tilbake her også, da blir det godt. Det er kaldt når det er skygge hele dagen. Godt å merke solas varme mens valpene leika i snøen.


Nå som det ikke er så mange valper igjen og de har skjønt at melkekrana er stengt, da koser dem seg sammen om kvelden. Hun både vasker og leiker med dem og storkoser seg. På dagtid når dem er en tur ute så leiker dem med alle de voksne. Ada holder seg på avstand da, men gamle damer trenger vel ikke å finne seg i valpepøbler lenger... Tessy har fått litt kjeft, så hun har fått sår på snuta. Godt det var henne og ikke noen av dem som ikke er solgt ennå.


I dag ble det avtalt henting av en av agentene for livslangt oppdrag i Haugesund. Så på fredag drar den ene av de ledige valpene. Da er det bare to ledige hanner igjen.


I morgen starter treningen på Nedmarken igjen for min del, da skal begge jentene være med så valpene får sosialisert seg litt der også. Sikkert noen som vil prate med slike yndige små...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...