fredag 10. februar 2012

Ny sextur i helga...

Hard uke på jobben med revisor på besøk. Det er ikke alle yrkesgrupper som er oppe til eksamen hvert eneste år, men det er du om du jobber med regnskap. Du må gå god for hvert eneste tall du har ført, hvor det kommer fra og hvorfor det er fradragsberettiget eller ikke. Avstemming av kontoer både i finans, kreditorer og debitorer. Blir rimelig kjørt av å finne fram bilag og huske hvordan du tenkte i januar 2011. Men nå er det over! Da er det bare å ta igjen all den daglige jobbingen som som har blitt nedprioritert i disse siste ukene.

På torsdag dro jeg til dyrlegen med Lady i matpausa for å ta blodprøve slik at det kunne sendes inn for å teste progresteronnivået. Siden jeg ikke hadde tid til å kjøre inn til veterinærhøgskolen selv i dag, så måtte den sendes inn i posten. Det var litt tidlig på 9. dagen trodde jeg, for jeg var blitt anbefalt å ta blodprøve den 10. dagen i løpetiden. Etter kl 14 i dag kunne jeg ringe for å høre om resultatet hadde kommet til veterinæren. Resultatet ble en verdi på 8 som tilsier at opptimal parring blir 11. dagen i løpetiden. Ikke rart Lady har gått tom tidligere da jeg har parret på 13. dagen og seinere. Ada som er moren til Lady står på 13. dagen så da tenkte jeg ikke noe mer over det.

En telefon til Hilde for å avtale tid for å møtes i og med at jeg hadde forespeilet mandag for henne. Det passet bra, for hun skulle bare jobbe på ettermiddagen. Da ble det ikke spolert noen party planer i alle fall. Sist gang hadde Chan og Lady heng på 50 minutter, så jeg får ta med varmedress så jeg ikke fryser kattunger på meg nå som det er vinter! Tenkte jeg skulle kose meg litt i helga, så det blir hotell på meg og Lady, så tar vi en parring på søndag litt utpå dagen før vi drar hjem igjen. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...