onsdag 22. februar 2012

Og enda mere utgjort i dag...


Tessy

I går hadde mamma og Kongen bursdag, så vi ble bedt bort på eggehakk og spekeskinke etter jobb. Om kvelden ble det eggerunde som Patran var med på, Da var hun virkelig i det snakkesalige hjørnet og jeg fikk en full innførelse i fjerde klasses kjærlighetsliv. Stadiet gutte lus og jente lus var tydeligvis passert. De var visst forelsket i en tre fire stykker hver seg, så da ble det klaff med noen i allefall...


På morgenen før skolen så er Patran innom en gammel nabo med avisen. Jeg venter på busstoppet, da fikk jeg se et ekorn som hoppet rundt i granbuska. Men jeg hadde kun mobilen å ta bilde med så da ble det så som så med kvaliteten.


Når jeg hadde skiftet hos hønene i dag og gått en tur med hundene så plukket jeg opp Patran i Hønefoss. Hele klassen hadde vært på biblioteket i Hønefoss for å bli kjent med hva tilbudet var der. Tok med Mounty en tur så han skulle få luftet seg litt i ukjent terreng. Stor forskjell å gå i byen på egenhånd og ha med seg hund. Du kommer i kontakt med så utrolig mange forskjellige folk, både med og uten hunder. Så Mounty har fått hilset på en liten cocker spaniel frøken, en blandingshund og et par trivelige forbipasserende. Det er slett ikke meg å sitte på en krakk og nyte bylivet i sola, men satt å ventet litt på Patran før hun var ferdig. Et par kom bort for å fortelle at de hadde hatt flat i mange år. Den siste de hadde var blitt hele 14 år. Han bare måtte kose litt. Mange som gikk forbi smilte... slikt skjer ikke om en hadde sittet der helt alene. Tror mange av de som klager over at de er så ensomme "hadde fått seg et liv", dersom de hadde kjøpt seg en hund.


Før vi dro hjem skulle Patran handle opp et gavekort hun fikk til jul. Den der har i allefall mer shopinginstingt enn jeg noen gang har hatt i hele mitt liv tilsammen.


Lady og Tessy i skauen i dag.


Lady sammen med Malin og Tessy. Nå består flokken min av to stykk mor og datter, samt en hanne.


Mor og datter


Smaker denne godt da tro? Til middag i dag skulle jeg være veldig snill og omtenksom mot Leif. Han er jo så glad i fisk, men det må han stort sett spise hjemme hos sin mamma. Men i dag kjøpte jeg ørretfile som jeg ovnsbakte med gulerøtter, sitron og rømme ved siden av poteter. Selv jeg måtte innrømme at det var forholdsvis godt. Men tror du ikke fjompen hadde så mye å gjøre at han ikke kommer hjem i kveld da!!! Jeg kjøpte forholdsvis mye fisk, har jo sett på 4 retters middag og lært at om en beregner 300 g per person så blir det et bra måltid om man ikke har forrett og dessert. Så nå håper jeg for hans skyld at han kommer hjem i morgen. For vi spiste jo bare halvparten av fisken, så det blir fisk til middag i morgen også.


Snø smaker godt.


Mounty ville ikke være med på tur i dag, han så det som sin plikt å passe på Ada som har løpetid. Det kan jo komme en annen hannhund luskende og overfalle henne. I et ubevoktet øyeblikk etter middag så klarte han å overfalle henne selv. Så i dag skulle jeg vel kanskje ha jobbet isteden?

Ada er bare på 10. dagen i løpetiden og tatt i betraktning at hun fyller 10 år om en månedstid, så er det ikke veldig sansynlig at hun får noen valper. Men det skulle ikke forrundre meg om Lady går tom og Ada tar seg... med min flaks så ...

Nå er det bare å krysse av i kalenderen og bestille time til ultralyd om en tre ukers tid.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...