søndag 19. februar 2012

Utstilling NKK Bø


Juuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuu!!!

Flott utstillingsdag i Bø i dag med bare meg og Mounty. Han var forholdsvis rolig i dag i forhold til forrige utstilling, men ikke helt bra. Men nå er løpetiden over hjemme her, så da blir han nok oppegående igjen til neste helg med utstilling på Hedemarkstoppen.


Tessy var hjemme i dag sammen med jentene. Merethe hadde tatt dem med ned på jordet i dag i fint solskinn. Når jeg kom hjem så blåste det iskaldt og var skikkelig guffent å være ute. I går kveld var Lady skikkelig sint på Mounty, så de kunne ikke ligge i bur ved siden av hverandre engang, så jeg regnet med at det gikk greit å ha dem sammen igjen ute.


Etter litt krass påplass setting så fungerte flokken fint igjen. Merethe hadde tatt noen bilder tidliger når vi var i Bø, og jammen var hun ikke flink og hjalp meg med noen bilder av Mounty når vi kom igjen.

Kritikken fra dommeren kan du som vanlig lese om under planer. Flott kritikk, men han er veldig uferdig ennå, tar nok litt tid før han setter seg.


Veslesnuppa er øye blikkelig 4 måneder. Hun ser slett ikke så aller verst ut synes jeg.


Vår i lufta og Tessy kan begynne å være litt hjemme om dagen. I dag lå hun i hundehuset sammen med de andre til Merethe sto opp. Hun er jo så tidlig oppe med henne hver morgen, så innomellom så får hun sove. I morgen har hun fri fra skolen, så kanskje jeg skal la henne sove da også... på onsdag har jeg endelig fri igjen, så da blir det langtur med hunder og kos resten av dagen. Vinden har gitt seg litt i ettermiddag, så nå er det bare å spenne på seg skiene og ta seg noen runder på jordet. Godt og røre litt på seg etter å ha sittet fem timer i bil i dag.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...