onsdag 14. mars 2012

14. foto-utfordring, Utsikten din i dag

Siden Merethe er med på samme foto-utfordring som meg og vi bor i samme hus, så må utsikten bli rimelig lik...


Det ble bare en halv fridag i dag, jeg ligger litt etter så det ble jobbing fram til lunsj for å få unna noe. Plukket opp Patran på skolen og var innom butikken en liten tur. Resten av ettermiddagen ble det ordning i hagen og soling på terassen.


Nå som snøen endelig har smeltet på verandaen, så var det bare å finne fram kosten og få samlet det sammen.


En annen ulempe med våren er at all hundemøkka kommer fram, en etter en... I dag plukket jeg opp to bøtter, så nå er det bare for plenen å gro. Litt snø er det igjen, så jeg må nok ta en runde til med spade og bøtte regner jeg med. Men mye er gjort da.


Når alt det var gjort så var det jammen godt med noe kaldt og drikke.


Ada er blitt skikkelig gammel nå, jeg oppdager den ene kulen etter den andre. Så vi får se hvor lenge det går... har en litt ekkel følelse der om dagen. Men er glimtet i øyet det og hun ikke plages, så går det greit en stund til. Ikke mange dagene til hun er 10 år nå.


15 varmegrader i skyggen i dag når jeg kom hjem fra jobb. Da var det opp med verandadøra og nyte våren før den blir stapp full av pollen. Det synes jeg slett ikke noe om... egentlig er våren den verste årstiden. Pollen og søle er ikke særlig vennlig.


Mounty og Tessy samarbeider om hogsten av neste års vinterved...


Det tar litt tid, men buskene detter etterhvert ....


Med sammarbeid kommer man langt...


Flotte gutten min det!


Sporene etter stormen i vinter er ennå ikke helt borte...


Patran ble med til skogs i dag og vi plukket med oss noen "gåsunger" hjem. Da får vi litt vår inne også. Om en ikke putter dem i vann, men lar dem tørke så slipper en at de blir gule av pollen. Da holder de seg grå og myke hele sommeren.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...