tirsdag 27. mars 2012

Klukk klukk klukk sa høna på...

Jeg er med på kveldsstellet hos hønene hver kveld.
Da må jo alle snuses på. Aller helst skulle jeg hoppet inn til dem for å få litt nærkontakt, men da sier bare sjefen nei til meg. Skal jo ikke akkurat spise dem opp levende heller da.
Jeg er skikkelig flink og bare snuser på dem jeg ...
Sjefen måtte dra fra jobben i dag og hente Patran på skolen for hun hostet så veldig. Sjefen dro på jobb igjen for hun må på kurs i morgen. Patran klarte seg bra til pappa'n kom hjem fra jobb. Så det spørs om pappa'n må være hjemme med henne i morgen.
Elva har blitt rimelig stor nå etter at det har vært over 20 grader i mange dager. Jeg er litt skeptisk til denne elva jeg da, men mamma storkoser seg der.
Mounty liker ikke så masse vann han heller, han skal ha det stillestående han også.
Det er nå greiest på land da.
Jeg liker mye bedre å løpe i full fart i skauen enn å snuse ved elvekanten.
Jeg er blitt skikkelig kjekk, synes du ikke?
Siden vi var nede ved elva så er det ingen som har kuttet opp busker som har blåst over ende der. Det er litt slitsomt for meg og Tessy med alle disse buskene, for det er ikke alle som vi kan krabbe under. Når vi var der så braket det og plutselig dundret det ei buske i bakken. Godt den datt ett stykke unna så vi ikke kom under den!
Mutter'n dykker!
Lady storkoser seg i vann hun også, så det er nok noe som kommer med aldreren tenker jeg. Så når jeg blir stor og barsk, da skal jeg også gjøre sånn!
Mutter'n er rå altså!
Mounty følger med så alt går greit for seg, han vil ikke blande seg for mye når jeg og Tessy leiker, for da biter vi han i ørene istenden.
Nå når all snøen har smeltet på jordet så får vi leike der på veien opp igjen fra elva. Det er kjempegøy å løpe etterhverandre der altså. Da klare jeg nesten å holde følge med de voksne. Jeg løper fra Ada som er gammel i allefall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...