søndag 4. mars 2012

Siste oppdrag med MC gjengen...


I dag blir nok siste oppdrag med MC-gjengen, for snart drar dem opp til Robert Sørlie igjen for å få skikkelig trening til å bli gode sledehunder. De hadde vært på en snartur der for testkjøring i vinterferien og han hadde vært godt fornøyd med hvordan de hadde utviklet seg.


De er ikke fult så skeptiske når  vi kommer på besøk lenger, nå er det mer leik og løping med en gang.


Tessy holder bra følge hele tiden.


Mounty la sin elsk på Marthe i dag.


Før vi dro hjem igjen blei det tid til litt leiking på gårdsplassen.


Tessy har ikke noe i mot mange beundrere på en gang. En sliten frøken som ligger langflat og sover etter maten når hun kom hjem igjen. Mounty spiser lite om dagen, så alt som går ned er bra. De siste ukene har det stort sett gått i rester som er blandet inn i tørrforet. Men harn er utrolig flink til å spytte utigjen tørrforet og få i seg resten.

Nå er Happy høyløpsk, så om noen dager så blir det bedre tenker jeg. Ada er ferdig med løpetiden, men siden Happy er overivrig med å ri så står hun fortsatt rolig og lar seg ri på. Happpy blir  vel rimelig sliten når hun kommer hjem på lørdag tenker jeg. Hun er jo vant til å være alene når hun har løpetid og nå har hun vært hyperaktiv mer eller mindre hele dagen. Da blir det godt å komme hjem og sove ut tenker jeg etter vel to uker her.


Sognafarets Diamonds Are Forever "Zira" har også vært på tur i helga. Her med utsikt over hele Steinkjer fra toppen av Oftenåsen. Følg Ziras dagligliv i hennes egen blogg.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...